«Πόλεμος» Ντόναλντ Τραμπ - Τεντ Κρουζ με φόντο… τις συζύγους τους

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 06:35
UPD:07:50
REUTERS/REBECCA COOK

Ο Ντόναλντ Τραμπ, με μήνυμά του στο Twitter την Τετάρτη, χαρακτήρισε τον Τεντ Κρουζ «ψεύτη», κατηγορώντας τον ότι κρύβεται πίσω από τη διαφήμιση, ενώ τον προειδοποίησε ότι θα αποκαλύψει «τα πάντα» για τη σύζυγό του» (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Η σύζυγος του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το Λευκό Οίκο Τεντ Κρουζ απάντησε την Τετάρτη στις απειλές του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εξοργίστηκε από μια διαφήμιση στο Διαδίκτυο που περιείχε παλιές, γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ, τρίτης κατά σειρά συζύγου του.

Ο μεγιστάνας και φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων θεώρησε τον αντίπαλό του ως υπεύθυνο για τη χρήση των φωτογραφιών.

Η οργάνωση «Make America Awesome», η οποία υποστηρίζει ότι δεν συνδέεται με τον Τεντ Κρουζ, φέρεται να πλήρωσε προκειμένου να αναρτηθούν διαφημίσεις στο Facebook όπου αναπαράγεται μία φωτογραφία της συζύγου του Τραμπ για λογαριασμό του περιοδικού GQ, από το 2000.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο εκείνη γέρνει γυμνή, πάνω σε μια γούνα που έχουν απλώσει στο κρεβάτι του ιδιωτικού αεροσκάφους του δισεκατομμυριούχου συντρόφου της. Ο Ντόναλντ Τραμπ παντρεύτηκε με το πρώην μοντέλο, σλοβενικής καταγωγής, το 2005.

«Σας παρουσιάζουμε τη Μελάνια Τραμπ, την επόμενή μας Πρώτη Κυρία. Ή θα μπορούσατε να υποστηρίξετε τον Τεντ Κρουζ την Τρίτη» επισημαινόταν στο κείμενο. Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, τα διαφημιστικά στόχευαν στους μορμόνους ψηφοφόρους της Γιούτα, της Πολιτείας που ψήφισε την Τρίτη στις προκριματικές εκλογές κι όπου ο Τεντ Κρουζ επικράτησε με μεγάλη διαφορά έναντι του δισεκατομμυριούχου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, με μήνυμά του στο Twitter την Τετάρτη, χαρακτήρισε τον Τεντ Κρουζ «ψεύτη», κατηγορώντας τον ότι κρύβεται πίσω από τη διαφήμιση, ενώ τον προειδοποίησε ότι θα αποκαλύψει «τα πάντα» για τη σύζυγό του.

Ο Τεντ Κρουζ «σήκωσε το γάντι», απαντώντας ότι η φωτογραφία δεν προήλθε από την ομάδα του. «Ντόναλντ, εάν προσπαθήσεις να επιτεθείς στη Χάιντι, είσαι πιο δειλός απ’ ότι νόμιζα», πρόσθεσε.

Η Χάιντι Κρουζ, που εμφανίστηκε την Τετάρτη στο Ουισκόνσιν για να υποστηρίξει τον σύζυγό της, κατήγγειλε τις τακτικές του Ντόναλντ Τραμπ. «Σε αυτό το στάδιο πρέπει να γνωρίζετε ήδη ότι τα περισσότερα απ’ όσα λέει ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» δήλωσε η ίδια σε δημοσιογράφους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή