Με... συνοπτικές διαδικασίες η ΑΕΚ 3-0 τον Πανθρακικό

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016 21:23
UPD:21:26
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Λίγο περισσότερο από ένα τέταρτο ή για την ακρίβεια τα πρώτα 17 λεπτά χρειάστηκαν για να αρχίσει αλλά και να τελειώσει ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ.

Στην ακροτελεύτια συνάντηση της 26ης αγωνιστικής η Ένωση νίκησε εύκολα με 3-0 την ομάδα της Θράκης, με το τελικό σκορ να έχει διαμορφωθεί στο διάστημα που προαναφέρθηκε και τη συνέχεια να αποτελεί τυπική διεκπεραίωση για τους παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ, που αύξησαν τη διαφορά τους από τον τρίτο Παναθηναϊκό στους 8 βαθμούς.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μπουονανότε πήρε την μπαλιά από τον Σοϊλέδη, απέφυγε δύο αντιπάλους και σούταρε εύστοχα στη δεξιά γωνία του Γιούδα για το 1-0, ενώ στο 11΄ ήταν και πάλι ο Σοϊλέδης, που αυτή τη φορά σέντραρε στο πρώτο δοκάρι για να πεταχτεί ο Αραβίδης και με κεφαλιά να διπλασιάσει για την ΑΕΚ.

Έξι λεπτά αργότερα ο διεθνής επιθετικός έκανε δύο τα τέρματά του και τρία της ομάδας του, εκμεταλλευόμενος την ατομική προσπάθεια του Μάνταλου και τη σέντρα του επιτελικού μέσου της Ένωσης για να γράψει το 3-0 με σουτ από κοντά.

Ακολούθως οι γηπεδούχοι πήραν το πόδι από το… γκάζι, μιας και ο στόχος είχε επιτευχθεί από νωρίς και η «δουλειά» τελείωσε, με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στις δύο αναγκαστικές αλλαγές της αθηναϊκής ομάδας πριν τελειώσει το ημίχρονο!

Στο 25΄ ο Σοϊλέδης έδωσε τη θέση του στον Βασιλαντωνόπουλο επειδή αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις, ενώ στο 34΄ ο Κολοβέτσιος αποχώρησε τραυματίας για να αντικατασταθεί από τον Λαμπρόπουλο.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν στο ΟΑΚΑ χωρίς την παρουσία του προπονητή τους στον πάγκο, αφού ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανέβασε πυρετό και έμεινε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του Πανθρακικού!

Το δεύτερο ημίχρονο λίγες αξιόλογες στιγμές είχε να επιδείξει, με μία απ΄ αυτές να καταγράφεται στο 62ο λεπτό, όταν οι παίκτες της ΑΕΚ ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι παίκτη στο τείχος σε εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου.

Στο 65΄ ένα πολύ καλό σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 89ο λεπτό ένα εξαιρετικό σουτ του Ηλιάδη ανησύχησε τον Μπαρόχα, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις