Πογιέτ: Οι μεγάλες ομάδες αγοράζουν παίκτες για να λύνουν τα προβλήματα

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 00:02
UPD:00:08
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Ρεαλιστής εμφανίστηκε ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, σημειώνοντας τα αδύνατα σημεία στο παιχνίδι της ομάδας του και απονέμοντας τα εύσημα στον αντίπαλο.

«Όπως ξέρετε, είναι δύσκολο να παίζεις με ομάδα που μόλις έχει αλλάξει προπονητή. Πάντα μου αρέσει να βλέπω τον αντίπαλο και να ψάχνω τα υπέρ και τα κατά του, αλλά τώρα δεν μπορούσα να το κάνω. Αν σκεφτόμουν πέντε διαφορετικές ομάδες για το πώς θα έπαιζε, δεν θα το έβρισκα. Πρέπει να το πιστώσουμε στον προπονητή του Αστέρα αυτό» δήλωσε ο Ουρουγουανός. 

«Έγινε ένα ματς που όποιος έβαζε γκολ, θα νικούσε. Δεν το έβαλε κανείς και τελικά η ισοπαλία ήταν δίκαιη. Από εκεί και ύστερα συμβαίνουν πράγματα, όπως η απώλεια του Γιόχανσον και του Κορδέρο, που προερχόταν από τραυματισμό. Μπορώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα για το μέλλον από αυτό το παιχνίδι για να δω τι μπορούμε να διορθώσουμε ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι» πρόσθεσε. 

Ερωτηθείς για το ότι οι επιθετικοί του δεν τελείωναν τις φάσεις, απάντησε ότι «η πλειοψηφία των προπονητών, και αυτό αφορά τις μεγάλες ομάδες, αγοράζει παίκτες για να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Η ποιότητα κοστίζει». Τόσο απλά...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις