Έντονη ενόχληση στον Ατρόμητο για τον Στυλιαρά

Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 13:37
UPD:13:44
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Με πολλά παράπονα και έντονη δυσαρέσκεια άφησαν τους ανθρώπους του Ατρόμητου αρκετές από τις αποφάσεις του διαιτητή Δημήτρη Στυλιαρά στον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο «Απ. Νικολαΐδης».

Η ομάδα των δυτικών προαστίων στέκεται στη συνολική αντιμετώπιση που είχε από τον άρχοντα της αναμέτρησης, εστιάζοντας σε συγκριμένα σφυρίγματα αλλά και σε μια φάση που η σφυρίχτρα «σίγησε» και την οποία οι «κυανόλευκοι» θεωρούν καθοριστική.

Ο λόγος γίνεται για την περίπτωση του 83ου λεπτού, όταν στο κοντινό πλασέ του Παπαδόπουλου η μπάλα αλλάζει πορεία βρίσκοντας καθαρά το χέρι του Μπεργκ αλλά ο διαιτητής συνεχίζει το παιχνίδι.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου υποστηρίζουν ότι ο Στυλιαράς έπρεπε να καταλογίσει πέναλτι και συνακόλουθα να δείξει κίτρινη κάρτα στον Σουηδό, που θα ήταν η δεύτερη κι έτσι το παιχνίδι θα άλλαζε μορφή.

Επίσης, ένα άλλο σημείο για το οποίο υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους Περιστεριώτες είναι οι κίτρινες κάρτες που «φόρτωσε» ο ρέφερι τους παίκτες τους. Τις περισσότερες τις θεωρούν αυστηρές, ενώ τονίζουν τον «ζήλο» του Στυλιαρά να τιμωρήσει Κιβρακίδη και Μπίτολο από τα πρώτα λεπτά και στα πρώτα φάουλ που έκαναν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις