Super League: Ο Αστέρας απειλεί την ΑΕΚ

Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 13:05
UPD:13:09
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Στην Τρίπολη μεταφέρεται σήμερα το ενδιαφέρον, με τον Αστέρα να υποδέχεται στις 19:30 την ΑΕΚ, χωρίς πάντως με αυτό το παιχνίδι να ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική, καθώς εκκρεμεί η συνάντηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό που αναβλήθηκε.

Η Ένωση στοχεύει στους τρεις βαθμούς για να αυξήσει εκ νέου τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, σε μια έδρα όπου η ισοπαλία έχει εμφανιστεί μόλις μία φορά σε έξι αγώνες και οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες έναντι δύο ηττών.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Αρκάδες είχαν νικήσει την Ένωση 1-0 στο ΟΑΚΑ, μόνο που σε σχέση με εκείνο το ματς η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας έχει μεταμορφωθεί προς το (πολύ) καλύτερο, την ώρα που ο Αστέρας ακολούθησε αντίστροφη πορεία.

Ο Μάκης Χάβος κάνει απόψε ντεμπούτο στον πάγκο του Αστέρα με αρκετές... σκοτούρες, καθώς δεν έχει στη διάθεσή του Γκοϊάν, Κιτοκό, Τσοκάνη και Τριανταφυλλόπουλο, στον αντίποδα όμως επιστρέφει ο Ιγκλέσιας.

Την αποστολή της γηπεδούχου συγκροτούν οι: Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Παντελιάδης, Αλόκο, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Μούκαμ, Ντουντού, Μάσα, Δημούτσος, Τσάβες, Νίκο Φερνάντες, Φούντας, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Ιωαννίδης.

Ο Γκουστάβο Πογέτ, από την πλευρά του, έχει επίσης σημαντικές απουσίες καθώς δεν υπολογίζει στους (τιμωρημένους) Μάνταλο, Ντιντάκ και στον τραυματία Μπακάκη, επιστρέφει όμως ο Κορδέρο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει πάρει στην αποστολή τους, Ανέστη, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλο, Τζανετόπουλο, Άρθο, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Σοϊλέδη, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλα, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδη και Πέκχαρτ.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις