Μπάσκετ: Δοκιμασία στην Πελοπόννησο για ΠΑΟΚ και Κηφισιά

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016 10:10
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Το ντέρμπι Άρης-ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο «Αλεξάνδρειο», κυριαρχεί στο πρόγραμμα της 21ης ημέρας στην Α1 Ανδρών, καθώς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική, πάντως, ανοίγει σήμερα το απόγευμα στη Ρόδο, όπου ο Κολοσσός υποδέχεται τα Τρίκαλα στο «σμαραγδένιο νησί».

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, το Ρέθυμνο θα φιλοξενήσει στην Κρήτη τον Κόροιβο, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις ήττες από Τρίκαλα και Ολυμπιακό.

Η Κηφισιά θα έχει δύσκολη αποστολή στην Πάτρα απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα, καθώς οι γηπεδούχοι «διψούν» για να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από τρεις συνεχείς ήττες.

Στην Τρίπολη, τέλος, ο Αρκαδικός θα παίξει απέναντι στον αγνώριστο (επί τα χείρω) ΠΑΟΚ με εξαιρετική ψυχολογία μετά την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών, την περασμένη αγωνιστική, αναζητώντας άλλη μια νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην παραμονή.

Από την πλευρά του ο «Δικέφαλος» θα αγωνιστεί για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς τους Σχορτσανίτη και Βασιλειάδη, θέλοντας να σημειώσει την ένατη φετινή νίκη του. 
 
Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

  • 16:00 Κολοσσός Ρόδου-Τρίκαλα  
  • 17:00 Ρέθυμνο-Κόροιβος Αμαλιάδας
  • 17:00 Απόλλων Πατρών-Κηφισιά  
  • 17:00 Αρκαδικός-ΠΑΟΚ      

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις