Ανοιχτοί λογαριασμοί για Μπάγερν και Γιουβέντους, 2-2 στο Τορίνο

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 23:39
UPD:23:43
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Στη ρεβάνς του Μονάχου θα λύσουν τις διαφορές τους Μπάγερν και Γιουβέντους, που αναδείχθηκαν ισόπαλες.

Οι Γερμανοί φρόντισαν να δείξουν από το ξεκίνημα του αγώνα τις διαθέσεις τους, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Βιδάλ υποχρέωσε τον Μπουφόν σε δύσκολη απόκρουση με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 13΄ ο Τόμας Μίλερ έχασε το… άχαστο.

Στο χρονικό εκείνο σημείο ο Λεβαντόφσκι έκανε έξοχη ατομική προσπάθεια και γύρισε στον αμαρκάριστο Μίλερ, στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο διεθνής μεσοεπιθετικός απέναντι στην ιταλική εστία δεν κατόρθωσε να σκοράρει, ουσιαστικά σε άδεια εστία!

Στο 43΄ όμως ο άσος της Μπάγερν «εξιλεώθηκε» για τη σούπερ χαμένη ευκαιρία του ανοίγοντας το σκορ, όταν σε γύρισμα του Ντόουγκλας Κόστα από αριστερά ο Μπαρτζάλι δεν κατόρθωσε να διώξει μακριά, η μπάλα στρώθηκε στον Μίλερ κι εκείνος με απευθείας σουτ έγραψε το 0-1.

Όταν ο Ρόμπεν διπλασίασε στο 55ο λεπτό, με το δεύτερο φετινό γκολ του Ολλανδού στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρώτο του μετά τις 7 Νοεμβρίου, τα πάντα φάνηκαν να τελειώνουν, αλλά οι αλλαγές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι άλλαξαν πλήρως το σκηνικό.

Στο 63΄ ο Ντιμπάλα ξανάβαλε τη «βέκια σινιόρα» στο παιχνίδι μειώνοντας ύστερα από αίσστ του Μάντζουκιτς, για να γράψει το 2-2 μέσα σε αποθέωση ο Στουράρο στο 76ο λεπτό και να ξαναδώσει νόημα σε αυτή τη σειρά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις