Δίκαιη μοιρασιά (0-0) στα Πηγάδια για Ξάνθη και Αστέρα

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 21:19
UPD:21:27
INTIME SPORTS
A- A A+

Με «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, στα Πηγάδια της ακριτικής πόλης.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και νευρικό, με πολλά λάθη και ουσιαστικά χωρίς μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Σε κάποιες… υποψίες φάσεις που δημιουργήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο ο Μπέρτος πρόλαβε με τάκλιν τον Μάσα πριν ο Αργεντινός πλασάρει στο 16΄ και ο Μπαντής μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Σκουρτάι στο 26΄.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη στιγμή τους στο 35ο λεπτό, αλλά μπερδεύτηκαν και η φάση πήγε χαμένη: ο Ντουντού «πούλησε» την μπάλα μετά την πάσα του τερματοφύλακά του, ο Βασιλακάκης την «έκλεψε» και πάσαρε στον Σκουρτάι με τρεις παίκτες της Ξάνθης να έχουν βγει με έναν αμυντικό του Αστέρα, αλλά αυτός καθυστέρησε πολύ και η ευκαιρία χάθηκε.

Το δεύτερο μισό ήταν πάντως αρκετά καλύτερο, με την ακριτική ομάδα να φτάνει κοντά στο γκολ στο 53΄, όταν ο Βασιλακάκης γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Ορφανίδης πλάσαρε με το αριστερό για να αποκρούσει σωτήρια ο Μπαντής.

Στο 55΄ ήταν η σειρά του Αστέρα να απειλήσει, με τον Μπερτόλιο να περνά εντυπωσιακά δύο αντιπάλους του αλλά να καθυστερεί να πλασάρει και να ανακόπτεται, ενώ στο 73΄ η Ξάνθη διαμαρτυρήθηκε ζητώντας κόκκινη κάρτα στον Μπαντή.

Στο σημείο εκείνο ο Νιέτο έφυγε στην πλάτη της αρκαδικής άμυνας και στην έξοδό του, έξω από την περιοχή πάντως, ο τερματοφύλακας του Αστέρα φάνηκε να συγκρούεται μαζί του, ο Ισπανός έπεσε αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε «παίζετε».

Στο 76΄ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να διαμαρτυρηθούν, ζητώντας πέναλτι όταν ο Ιωαννίδης «τσίμπησε» την μπάλα στην περιοχή της Ξάνθης και ανατράπηκε από τον Κρίστοφερ, αλλά και πάλι η σφυρίχτρα δεν ακούστηκε… 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις