Super League: Μονομαχία στα Πηγάδια για Ξάνθη και Αστέρα

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 08:42
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Με μια δυνατή και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ολοκληρώνεται απόψε η 22η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, καθώς η Ξάνθη θα φιλοξενήσει στις 19:30 στα Πηγάδια τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και τις απώλειες του Πανιώνιου, που αναδείχθηκε ισόπαλος της Καλλονής και ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε από τον Ηρακλή, η αρκαδική ομάδα έχει την ευκαιρία, αν νικήσει, να φτάσει τον «Δικέφαλο» στην πέμπτη θέση και ταυτόχρονα να πλησιάσει τους τέταρτους Νεοσμυρνιώτες στον ένα βαθμό.

Η αποστολή της όμως κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι, αφού η Ξάνθη έχει επανακάμψει εντυπωσιακά, διανύει περίοδο φόρμας και προέρχεται από δύο σερί τρίποντα, εκείνα με τον Ηρακλή και το σπουδαίο «διπλό» στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα της Θράκης θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της και να φτάσει σε μια νίκη που θα της επιτρέψει να προσπεράσει τον Πλατανιά και να βρεθεί στην 9η θέση, έχοντας όμως πλησιάσει στο -1 τους Παναιτωλικό και Ηρακλή που μοιράζονται την 7η.

Ο Αστέρας ταξίδεψε στην Ξάνθη με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή το νέο μεγάλο «όνομα» του συλλόγου, τον Αργεντινό Πότσι Τσάβες.

Από την πλευρά του ο Ρασβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του τον Παντελή Καπετάνο, που ξεπέρασε το πρόβλημα με τον τραυματισμό του, όχι όμως και τον Φερνάντο Γουάλας, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ρουμάνο τεχνικό. 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις