Νίκησε τον Λεβαδειακό (2-0), παραμένει σε τροχιά πλέι οφ ο Παναιτωλικός

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 19:10
UPD:19:14
INTIME SPORTS
Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη έφτασε στους 29 βαθμούς και απέχει 6 από την πέμπτη θέση που δίνει είσοδο στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ενώ οι «πράσινοι» παρέμειναν στους 24 βαθμούς και την 11η θέση.
A- A A+

Ο Παναιτωλικός σημείωσε την όγδοη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε στο Αγρίνιο με 2-0 του Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και ανάκτησε την 7η θέση, που είχε χάσει προσωρινά μετά το χθεσινό «διπλό» του Πλατανιά στην Κομοτηνή.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη έφτασε στους 29 βαθμούς και απέχει 6 από την πέμπτη θέση που δίνει είσοδο στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ενώ οι «πράσινοι» παρέμειναν στους 24 βαθμούς και την 11η θέση.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαν τις ευκαιρίες για κάποιο γκολ, αλλά δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Ο Ουάρντα είχε μια πολύ καλή κεφαλιά στο 17ο λεπτό, που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 21΄ ο Κάπελ βρέθηκε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Βερέμκο, ο οποίος διαφύλαξε την εστία του, ενώ το ίδιο έκανε στο 23΄, στο φάουλ του Μάρκος Πάουλο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να επιτίθενται και στο 37ο λεπτό, σε ταχύτατα εκδηλωμένη επίθεσή τους, ο Ουάρντα έδωσε στον Μαρκόφσκι, αυτός γύρισε στον Μάρκος Πάουλο, αλλά ο παίκτης του Παναιτωλικού σούταρε στέλνοντας την μπάλα να περάσει μόλις δίπλα από τη συμβολή των δοκών.

Η ανωτερότητα του Παναιτωλικού επιβραβεύθηκε τελικά στο 61ο λεπτό: ο Παπάζογλου πέρασε ωραία κάθετη μπαλιά στον Φαμπιάν Μουνιός, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον Κυριακίδη για το 1-0.

Το εις βάρος του αποτέλεσμα αφύπνισε τον Λεβαδειακό, που αποφάσισε να βγει μπροστά και στο 64΄ ο Μύγας πρόλαβε να απομακρύνει το επικίνδυνο γύρισμα του Μάντζιου.

Στο 78΄ ο Παναιτωλικός απείλησε και με δεύτερο γκολ, όταν η προσπάθεια του Κάπελ κατέληξε σε πάσα στον Φερέιρα, ο οποίος πλάσαρε έξω από την περιοχή αλλά ο Βερέμκο απέκρουσε σε δύο χρόνους, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ και πάλι ο Μουνιός, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από το πλασέ του Παπάζογλου που απέκρουσε ο Βερέμκο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις