Καταλήψεις εφοριών από αγρότες

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 11:29
UPD:11:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ

Σε κατάληψη των γραφείων της ΔΟΥ στη Λαμία προχώρησαν και οι αγρότες από το μπλόκο της Ανθήλης, από νωρίς σήμερα το πρωί.

A- A A+

Με καταλήψεις εφοριών κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους κατά του ασφαλιστικού και του φορολογικού οι αγρότες, που συνεχίζουν και τους αποκλεισμούς δρόμων

Κατάληψη της ΔΟΥ στην Άρτα πραγματοποιούν, από τις 7:30 το πρωί, αγρότες και κτηνοτρόφοι, που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ στην παλιά γέφυρα, στην είσοδο της πόλης. Σύμφωνα με τη συντονιστική τους επιτροπής, η κατάληψη θα λήξει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Το βράδυ της Δευτέρας, αντιπροσωπεία μετέβη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ζήτησε την υποστήριξη του Σώματος στον αγώνα ενάντια στο σχεδιαζόμενο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης και στήριξης αγροτών, επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Παράλληλα, συνεχίζονται και οι αποκλεισμοί. Στην 'Αρτα τα τρακτέρ στο Κομπότι και στο μπλόκο στην είσοδο της πόλης θα κλείσουν και σήμερα τον δρόμο από τις 7 έως τις 10 το βράδυ.

Ανάλογοι είναι οι αποκλεισμοί δρόμων και στα υπόλοιπα μπλόκα της Ηπείρου, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, στον κόμβο του Λούρου και στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Κακκαβιάς.

Σε κατάληψη των γραφείων της ΔΟΥ στη Λαμία προχώρησαν και οι αγρότες από το μπλόκο της Ανθήλης, από νωρίς σήμερα το πρωί.

Οι αγρότες δεν επέτρεψαν στους υπαλλήλους να μπουν στο κτήριο και στα γραφεία τους και έτσι παρέλυσε κάθε συναλλαγή.

Έχουν σκοπό να παραμείνουν στο κτήριο έως αργά το μεσημέρι, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επαναλάβουν το ίδιο και τις επόμενες μέρες.

Σε συμβολική κατάληψη της εισόδου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας και των Διοικητικών Δικαστηρίων στα Χανιά προχώρησαν νωρίτερα και μέλη της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΠΑΜΕ και αλλων φορέων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας έκαναν πορεία στο κέντρο του Αγρινίου, η οποία κατέληξε έξω από το κτήριο της ΔΟΥ, όπου στη συνέχεια έγινε συμβολική κατάληψη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή