Με κλάση πρωταθλητή ο Ολυμπιακός 3-0 στα Γιάννενα

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 21:22
UPD:21:25
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τις διαθέσεις τους από νωρίς, καθώς με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου η στατιστική υπηρεσία είχε ήδη καταγράψει τέσσερις τελικές των φιλοξενούμενων! 

A- A A+

Ο Κώστας Φορτούνης διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και το απέδειξε και σήμερα, σκοράροντας τα δύο γκολ της ομάδας του στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με 3-0, πρώτη μετά από τέσσερα χρόνια στην πόλη της Ηπείρου για τους «ερυθρόλευκους», στο τελευταίο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής.

Για τον πρωταθλητή Ελλάδας ήταν το 19ο τρίποντο σε αυτές τις αναμετρήσεις, ενώ ο νεαρός διεθνής άσος του με τα αποψινά έφτασε στα 15 γκολ και είναι ως τώρα ο κορυφαίος «μπόμπερ» του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τις διαθέσεις τους από νωρίς, καθώς με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου η στατιστική υπηρεσία είχε ήδη καταγράψει τέσσερις τελικές των φιλοξενούμενων! 

Στο 3΄ ο Ναδάλες πρόλαβε να κάνει σωτήρια προβολή στο σουτ του Πάρντο μέσα από την περιοχή, στο 7΄ ο Ζντιέλαρ αστόχησε στην προσπάθεια που επιχείρησε και στο 9΄ ο Ιντέγε έχασε νέα ευκαιρία, αλλά στο 13΄ ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από περίπου  30 μέτρα.

Στο 25΄ ο Ολυμπιακός έφτασε στο 0-2 και πάλι από στημένη μπάλα και συγκεκριμένα από το πέναλτι στο οποίο είχε υποπέσει ένα λεπτό πριν ο Μανιάς βρίσκοντας την μπάλα με το χέρι σε κεφαλιά του Ντουρμάζ, με τον Φορτούνη να ευστοχεί και από τα 11 μέτρα.

Απέναντι στην πίεση του αντίπαλού του ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την πρώτη τελική στο παιχνίδι μόλις στο 47ο λεπτό, με ένα άστοχο σουτ του Μανιά από προσπάθεια του Ίλιτς.

Οποιαδήποτε αμφιβολία ως προς την τελική έκβαση του αγώνα διαλύθηκε στο 57΄, όταν ο Φορτούνης σε ρόλο δημιουργού αυτή τη φορά μπήκε από αριστερά και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Ντουρμάζ για το τελικό 0-3, με την όγδοη φετινή ασίστ του νεαρού Τρικαλινού στο πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις