Super League: Ελέω Μπαντή, ο Αστέρας Τρίπολης 2-0 τον Λεβαδειακό

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 16:54
UPD:17:01
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Το ματς στο «Θεόδωρος Κολοκτρώνης» είχε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο 20λεπτο, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με κορυφαία το δοκάρι του Λεβαδειακού μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Μπεν στο 11΄. 

A- A A+

Με ήρωα τον Γιώργο Μπαντή, ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας του Λεβαδειακού, για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο του παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Στάικου Βεργέτη και μετά το «βαρύ» 0-5 από τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, ο Αστέρας δεν ήταν καλός, αλλά ευτύχησε να έχει σε απίστευτη μέρα τον τερματοφύλακά του. Τουλάχιστον, σε 4 περιπτώσεις (2 στο πρώτο και άλλες τόσες στο δεύτερο μέρος) ο 30χρονος γκολκίπερ έκανε σωτήριες επεμβάσεις με κορυφαία την φάση του 71ου λεπτού στο τετ-α-τετ με τον Μάντζιο και σαφώς του ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας των Αρκάδων. Χάρις στο «τρίποντο» αυτό η πελοποννησιακή ομάδα «έπιασε» τον Πανιώνιο στην 5η θέση κι εξακολουθεί να ελπίζει βάσιμα στην είσοδό της στα play offs.

Το ματς στο «Θεόδωρος Κολοκτρώνης» είχε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο 20λεπτο, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με κορυφαία το δοκάρι του Λεβαδειακού μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Μπεν στο 11΄. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησαν στο 5΄ με τον Ζησόπουλο που απέτυχε να σκοράρει με βολ πλανέ ενώ ήταν εντελώς αμαρκάριστος στην περιοχή, ενώ προς το τέλος του ημιχρόνου είχαν άλλη μία καλή στιγμή με τον Γιάννου, το σουτ του οποίου απόκρουσε ο Τσιντώτας.

Στο ντεμπούτο του Αμπντούλ Ατζαγκούν ο Λεβαδειακός προσπάθησε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση και βγήκε αρκετές φορές με καλές προϋποθέσεις στην κόντρα, χάρις στην ποιότητα των Μπεν, Ατζαγκούν και Μάντζιου, ωστόσο, δεν κατάφερε να σκοράρει.

INTIME SPORTS/INTIMESPORTS

Ανοιχτό ποδόσφαιρο παίχτηκε και στο δεύτερο μέρος, με τους Βοιωτούς να χάνουν δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο δίλεπτο 57΄-58΄, αρχικά με τον Μπαντή να λέει «όχι» στον Μπεν και στη συνέχεια με τον Ατζαγκούν να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Κόντρα στη ροή του ματς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 61΄ με την κεφαλιά του Μπερτόλιο μετά την εκτέλεση του πλαγίου από τον Παντελιάδη!

Παρά το γκολ που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 65΄ έφτασαν κοντά στο 1-1, με τον Μπαντή να απομακρύνει εντυπωσιακά το σουτ του Ατζαγκούν. Νέα μεγάλη επέμβαση του γκολκίπερ των Αρκάδων στο 68΄ στο σουτ του Μάντζιου, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Ατζαγκούν δεν κατάφερε να στείλει στα δίχτυα.

Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά στο 82΄, όταν έγινε το 2-0 με το απευθείας φάουλ του Μάσα, ενώ οι Βοιωτοί έπαιξαν τα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μαχαίρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις