Στον Ατρόμητο ο Πολ Κεϊτά

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 17:59
UPD:18:04
ATROMITOS FC

O Πολ Κεϊτά υπογράφει.

A- A A+

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Πολ Κεϊτά για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο νεαρός Σενεγαλέζος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή και σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του, ενώ υπολογίζεται από τον Τραϊανό Δέλλα για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πολ Κεϊτά ( Paul Keita). Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Αμέσως μετά, γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του κι έκανε την πρώτη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο "Μαζαράκη"» αναφέρει η ανακοίνωση.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας των δυτικών προαστίων, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «ο Ατρόμητος κάθε χρόνο παίζει στην Ευρώπη, έχει υψηλούς στόχους και είναι πολύ σημαντικό που ένας νέος σε ηλικία ποδοσφαιριστής σαν κι εμένα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε αυτό το κλαμπ, που ξεχωρίζει για τον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας του. Αυτό που προέχει τώρα είναι να ανέβει η ομάδα θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα γιατί δεν της αρμόζει εκεί που βρίσκεται, καθώς διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις