Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός πρέπει να απαντήσει δυναμικά στα επερχόμενα μέτρα

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 14:17
UPD:16:23
FOSPHOTOS/Panayotis Tzamaros

Από την συνάντηση του Δημήτρη Κουτσοπύμπα με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

A- A A+

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις ενάντια στα επερχόμενα μέτρα κάλεσε τον λαό ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά από συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε, οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο, έχουν πληρώσει πάρα πολλά τα χρόνια της κρίσης, αλλά και κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

ΕΡΤ

«Τα μέτρα που έρχονται, το ασφαλιστικό, όπως και τα μέτρα που αφορούν τη φορολογία πλήττουν τα λαϊκά στρώματα και θα πρέπει ο λαός να απαντήσει δυναμικά με δυναμικές λαϊκές κινητοποιήσεις», πρόσθεσε.

FOSPHOTOS/PANAYOTIS TZAMAROS

Ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι όλοι οι κλάδοι, οι φορείς, οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, οι συνταξιούχοι «πρέπει να βρεθούν στις επάλξεις του αγώνα ώστε να υπάρξουν αλλαγές σε όφελος των λαϊκών συμφερόντων». 

Σύμφωνα με το Μαξίμου, κατά τη συνάντηση οι κ. Τσίπρας και Κουτσούμπας συζήτησαν για ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων, όπως την πορεία της διαπραγμάτευσης, τιςεξελίξεις στην Ευρώπη, καθώς και σε διεθνές και περιφερειακό επίπεδο, το Κυπριακό και την προσφυγική κρίση». 

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ για την πρόθεση της κυβέρνησης να προωθήσει συνταγματική αναθεώρηση και αλλαγή του εκλογικού νόμου, όπως επίσης και για το επικείμενο νομοσχέδιο για μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση.

«Με σεβασμό στις γνωστές ιδεολογικές διαφορές έγινε ένας γόνιμος και ειλικρινής διάλογος», καταλήγει το Μαξίμου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή