Ομπράντοβιτς: Ξεχάσαμε ποιος ήταν ο αντίπαλός μας

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 00:29
UPD:00:43
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Μιλώντας για την ομάδα του ο  Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε ότι «πρώτος στόχος ήταν το Top16 (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Χαμηλούς τόνους, όπως κάνει πάντοτε άλλωστε, κράτησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του μετά από αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

«Αυτό είναι παλιά και γνωστή ιστορία. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζω με τον Παναθηναϊκό, ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν είναι» υπογράμμισε ο Σέρβος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε μιλώντας στην ΕΡΤ μετά τον αγώνα.

«Εμείς αρχίσαμε εξαιρετικά το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια ξεχάσαμε πως έχουμε τον Παναθηναϊκό απέναντί μας, μια σπουδαία ομάδα με χαρακτήρα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όταν ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά αντιδράσαμε σωστά. Παίξαμε καλό μπάσκετ στο τέλος» πρόσθεσε.

Για τον συμπατριώτη του Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που είναι στον Παναθηναϊκό. Ο Τζόρτζεβιτς είναι φίλος μου και είναι καλό ότι βρίσκεται τώρα στην Αθήνα. Του αξίζει να βρίσκεται εκεί». 

Μιλώντας για την ομάδα του ανέφερε ότι «πρώτος στόχος ήταν το Top16. Έχουμε δύσκολο όμιλο. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Για μας ήταν απλά η αρχή», ενώ για τον Παναθηναϊκό είπε ότι «έχει ποιότητα, έχει τη δυνατότητα να μπει στα πλέι οφ και φυσικά να είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις