Τζόρτζεβιτς: Σκληρός για μας ο τραυματισμός του Διαμαντίδη

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 00:22
UPD:00:28
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Ήθελα να παίξουμε όπως στα τρία επόμενα δεκάλεπτα, δηλαδή να παλέψουμε. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τον Διαμαντίδη ο οποίος δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο» σχολίασε ο Τζόρτζεβιτς.

A- A A+

Στον τραυματισμό του Δημήτρη Διαμαντίδη εστίασε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, καθώς η αποχώρηση του αρχηγού στο δεύτερο δεκάλεπτο με πρόβλημα στον προσαγωγό αποδείχθηκε καθοριστικός για την κατάληξη του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Φενερμπαχτσέ. 

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στη Φενερμπαχτσέ για τη νίκη της. Εμείς κάναμε ένα καλό ματς για τρία δεκάλεπτα και σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτός ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Απλά κοιτούσαμε, δεν είχαμε καμία αντίδραση» σχολίασε ο Τζόρτζεβιτς.

«Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Ήθελα να παίξουμε όπως στα τρία επόμενα δεκάλεπτα, δηλαδή να παλέψουμε. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τον Διαμαντίδη ο οποίος δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο» συνέχισε.

«Ήταν ο παίκτης που μας επανέφερε στο παιχνίδι και ήταν σκληρό για εμάς που τραυματίστηκε. Παίξαμε σαν ομάδα για τη νίκη. Πρέπει όμως να έχουμε έξυπνες αντιδράσεις, ειδικά μετά από επιθετικά ριμπάουντ» συμπλήρωσε ο Σέρβος. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις