Βόλεϊ: Στα προημιτελικά του CEV Cup ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 22:52
UPD:22:57
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ τη ρουμανική Κραϊόβα στη ρεβάνς της φάσης των «16» του CEV Cup και συνδυασμό με το 3-2 από το πρώτο παιχνίδια προκρίθηκε πανηγυρικά στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. 

Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την πολύ ισχυρή ρωσική Σουργκούτ, που απέκλεισε επίσης με δύο νίκες την Τίκεριτ Κόκκοκα από τη Φινλανδία.

Ο Ολυμπιακός συνάντησε δυσκολίες μόνο στο πρώτο σετ, όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 14-11. Με καλή υποδοχή, όμως, σε καλή ημέρα τον Φιλίποφ και αποτελεσματικό τόσο τον Έγκλεσκαλνς, όσο και τους Σπίνου, Σουλτανόπουλο από το κέντρο ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά στο 2ο τεχνικό τάιμ άουτ με 16-15 και στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο του αγώνα ως το τέλος του.
 
«Είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε σε ορισμένες καταστάσεις. Είμαι χαρούμενος επίσης γιατί ο Φιλίποφ αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και έπαιξε και καλά, όπως και ορισμένοι ακόμα παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμούς» δήλωσε ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Ρομπέρτο Πιάτσα.

Από την πλευρά του, ο Φράντισεκ Όγκουρτσακ τόνισε ότι «είμαστε έτοιμοι για τα δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με τη ρωσική ομάδα, στα οποία πρέπει να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά. Ξέραμε ότι θα μας πιέσει ο αντίπαλος στο σερβίς. Ωστόσο αντιδράσαμε και από τη στιγμή που πήραμε τον έλεγχο δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις