Βόλεϊ: Πέρασε από το Βραχάτι ο Παναθηναϊκός, εύκολα ο Φοίνικας

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 22:07
UPD:22:08
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Ο αγώνας ήταν και μία άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό των «πρασίνων» από το Λιγκ Καπ, στο ίδιο γήπεδο, με 25-23 στο τάι μπρέικ.

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ (1-0, 2-1 σετ) αλλά χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να νικήσει τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι, μετά από συναρπαστική αναμέτρηση στο κατάμεστο γυμναστήριο «Γ. Τριαντάφυλλος».

Ο αγώνας ήταν και μία άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό των «πρασίνων» από το Λιγκ Καπ, στο ίδιο γήπεδο, με 25-23 στο τάι μπρέικ.

Η σημερινή ήταν η πέμπτη νίκη του «τριφυλλιού» και δεύτερη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, ενώ ο Παμβοχαϊκός σε ακόμα έναν εντός έδρας αγώνα παρουσιάστηκε αγχωμένος, με πολλά προβλήματα στην υποδοχή και χαμένα σερβίς στα κρίσιμα σημεία. 

Την έβδομη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Φοίνικας Σύρου, που όπως και τη σεζόν 2014-15 εκμεταλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα αγωνιστικά προβλήματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και επικράτησε με 3-0.

Οι Συριανοί έκαναν παράλληλα οικονομία δυνάμεων για τη δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί, τόσο με τη ρεβάνς απέναντι στη φινλανδική Σασταμάλα για το Τσάλεντζ Καπ, όσο και με την Ορεστιάδα για το πρωτάθλημα.

Ο Φοίνικας είχε τον απόλυτο έλεγχο με συνολική αποτελεσματικότητα στην επίθεση 60%, κορυφαίο είχε και πάλι τον Ντόκιτς, αλλά και ο Φέργκιουσον συνεργάστηκε άψογα με τον Πάρις.

Ο Εθνικός χωρίς τον Ανέστη Δαλακούρα στη σύνθεση του (θα επιστρέψει στα τέλη Φεβρουαρίου) δεν κράτησε υποδοχή, δεν πίεσε στο σερβίς και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα που τον κρατάει στην 9η θέση με 9 βαθμούς.

Μεγάλη νίκη πήρε και η Παναχαϊκή, που επικράτησε στην Αγυά σε ματς - θρίλερ του Άρη με 3-2 και πλησίασε στην όγδοη το σημερινό αντίπαλό της και τον Εθνικό στον ένα βαθμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις