Βόλεϊ: Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός, εκπληκτική Ορεστιάδα

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 22:08
UPD:22:09
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν απόψε πολύ εύκολα τη Λαμία στο κλειστό του Ρέντη με 3-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.

A- A A+

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει και πάλι ο Ολυμπιακός, αφού η συγκατοίκηση με την Κηφισιά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας διήρκεσε μόλις τρεις ημέρες, δηλαδή από την περασμένη Τετάρτη έως σήμερα.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν απόψε πολύ εύκολα τη Λαμία στο κλειστό του Ρέντη με 3-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.

Λίγη ώρα αργότερα η εντυπωσιακή μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πέτιο Ντραγκίεφ Ορεστιάδα, ανάγκαζε σε... ανώμαλη προσγείωση την ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας, επικρατώντας με το «καθαρό» 3-1.

Έτσι η πειραϊκή ομάδα απόκτησε προβάδισμα τριών βαθμών από την Κηφισιά (24 - 21), ενώ ο ΠΑΟΚ πλησίασε στον -1 από τη δεύτερη θέση μετά το άνετο 3-0 στην έδρα του Ηρακλή, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Την Κηφισιά, πάντως, ενδέχεται να φτάσει αύριο και ο Φοίνικας που υποδέχεται στη Σύρο τον (απογοητευτικό) Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στοχεύοντας στη νίκη με ένα «καθαρό» σκορ.

Στην αναμέτρηση με τη Λαμία ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, με άριστη λειτουργία του μπλοκ (15) που «βραχυκύκλωσε» τους Φθιώτες.

Στο πλαίσιο του rotation που εφαρμόζει, ο Ρομπέρτο Πιάτσα άφησε εκτός τους Έγκλεσκαλνς και Παπαδόπουλο, ενώ ο Σπίνου που δεν είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη, ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Όγκουρτσακ που αγωνίστηκε ελάχιστα στο προηγούμενο ματς. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις