Μοιρασιά στα Πηγάδια (1-1) για Ξάνθη και Βέροια

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 19:04
UPD:19:28
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Η εδαφική ανωτερότητα των γηπεδούχων, που κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο έφτασε στο 67%, δεν απεικονίστηκε πάντως στη στατιστική, αφού οι παίκτες του Ράσβαν Λουτσέσκου δεν μπορούσαν να κάνουν ευκαιρίες.

A- A A+

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και τη Βέροια, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και ολοκληρώθηκε 1-1.

Η εδαφική ανωτερότητα των γηπεδούχων, που κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο έφτασε στο 67%, δεν απεικονίστηκε πάντως στη στατιστική, αφού οι παίκτες του Ράσβαν Λουτσέσκου δεν μπορούσαν να κάνουν φάσεις.

Μάλιστα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στη Βέροια, καθώς στο 34ο λεπτό και σε λάθος γύρισμα του Φλίσκα προς τα πίσω ο Καϊκούτ έγινε αποδέκτης της μπάλας και βγήκε απέναντι στον Τσέναμο, που τον νίκησε στο τετ α τετ.

Στο 38΄ ο Γούλας νικήθηκε από τον Λόπεθ στην πρώτη καλή στιγμή της Ξάνθης και στο δίλεπτο 40΄- 42΄ έγινε κάτι σπάνιο, καθώς ο διαιτητής Παππάς έδειξε δύο φορές το σημείο του πέναλτι, από μία για κάθε ομάδα.

Αρχικά στο 40΄, εις βάρος της Ξάνθης, όταν στη σέντρα του Μαλόν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γουάλας για να σκοράρει στο 41΄ ο Ναζλίδης, ενώ στο 42΄ ο Πούγγουρας ανέτρεψε τον Βασιλακάκη και ο Νιέτο έγραψε το 1-1 στο 43ο λεπτό.

Σε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο, η Ξάνθη έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο 50ό λεπτό, όταν σε αντεπίθεσή της ο Νιέτο πάσαρε σε σωστό χρόνο στον Βασιλακάκη, εκείνος έχασε το κοντρόλ και πάτησε για τον Σολτάνι, αλλά ο Αλγερινός δεν βρήκε καλά την μπάλα, καθυστέρησε και ανακόπηκε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις