Super League: Κακός ο Ολυμπιακός, αλλά νίκησε 1-0, τον Παναιτωλικό

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 16:56
UPD:16:58
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Παρά την κακή τους εικόνα, πάντως, έφτασαν σε ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα (επτά στα επτά στην έδρα τους) και αύξησαν τη διαφορά από την 2η ΑΕΚ στους 15 βαθμούς (42 έναντι 27).

A- A A+

Την 14η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα ματς πέτυχε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Παναιτωλικού, που από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έπαιζε με παίκτη λιγότερο!

Μία... στροφή πριν το τέλος του πρώτου γύρου οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν εμφανώς επηρεασμένοι από την ήττα-αποκλεισμό τους στο Champions League από την Άρσεναλ, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Καραϊσκάκη. Παρά την κακή τους εικόνα, πάντως, έφτασαν σε ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα (επτά στα επτά στην έδρα τους) και αύξησαν τη διαφορά από την 2η ΑΕΚ στους 15 βαθμούς (42 έναντι 27).

Με αμυντικούς προσανατολισμούς παρατάχθηκε ο Παναιτωλικός κι αυτή την φορά η ομάδα του Αγρινίου δεν είχε καμία απολύτως σχέση στα ανασταλτικά της καθήκοντα με την εικόνα που παρουσίασε μία εβδομάδα νωρίτερα εναντίον του Ατρόμητου. Η (άδικη) αποβολή του Κυριακίδη στο 45΄ του πρώτου μέρους (ο διαιτητής Παπαδόπουλος αντί να υποδείξει επιθετικό φάουλ στον Ιντέγε απέβαλλε τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού για απομάκρυνση της μπάλας με το χέρι έξω από την περιοχή του) «έκοψε στα δύο» τον Παναιτωλικό.

Με το που βγήκε ο έμπειρος πορτιέρε ο Τσόρι Ντομίνγκες άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου κι έδωσε μεγάλο προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους». Παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα στο β΄ 45λεπτο ο Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου καλός. Θα μπορούσε, πάντως, να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι, καθώς στο 54΄ ο σκόρερ της συνάντησης έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το «τρίποντο» όταν νικήθηκε από τον Στεφανάκο μετά το πέναλτι που εκτέλεσε (το κέρδισε ο Καμπιάσο).

Πέρασαν περισσότερα από 20 λεπτά για να απειλήσει και πάλι ο Ολυμπιακός τους Αγρινιώτες. Στο 76΄ το πλασέ του Φορτούνη έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι, στη δεύτερη κλασική ευκαιρία των πρωτοπόρων της Super League στο β΄ 45λεπτο. Από κει και πέρα ο ρυθμός του ματς έπεσε, άλλες φάσεις δε δημιουργήθηκαν, με αποτέλεσμα ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» να μη μείνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, με αποτέλεσμα με το σφύριγμα της λήξης να ακουστούν κάποιες αποδοκιμασίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις