Βενγκέρ: Είμαστε εδώ για να τα καταφέρουμε

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 20:28
UPD:20:32
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Η Άρσεναλ ήρθε στην Ελλάδα με μοναδικό στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, δηλαδή νίκη με το κατάλληλο σκορ, και ο προπονητής της δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις.

«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όλα τα σενάρια ανοιχτά. Θα πρέπει να έχουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Στόχος μας είναι η νίκη. Διακυβεύεται η πρόκριση» τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Όσο για το ενδεχόμενο να συμβιβαστεί με το Γιουρόπα Λιγκ; «Μακρινό τα σενάριο αυτό. Είμαστε εδώ για να τα καταφέρουμε. Αν δεν τα καταφέρεις θα ξανασηκωθείς, αλλά είμαστε εδώ σήμερα και αύριο για να προκριθούμε. Πολύ σημαντικό για εμάς να νικήσουμε. Για να το καταφέρουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» είπε.

Σχετικά με το ρόλο του Φλαμινί στη μεσαία γραμμή ανέφερε πως «τόσο ο Φλαμινί όσο και ο Ράμσεϊ θα έχουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς αύριο», ενώ για τον αντίπαλό του επισήμανε ότι «οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κίνητρο, αλλά μπορεί και να χάσουν ό,τι έχουν κερδίσει μέχρι τώρα».

Η ομάδα του θα στηριχτεί «στην ποιότητα που διαθέτουμε. Στα προηγούμενα ματς ήμασταν αδιάφοροι, τώρα είναι διαφορετικά. Πιστεύω ότι αύριο μπορούμε να είμαστε επικίνδυνοι. Στο παρελθόν είχαμε 70% κατοχή, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, κάτι που πιστεύω ότι πρέπει ν' αλλάξει. Πιστεύω ότι αυτό θα το καταφέρουμε και θα κυνηγήσουμε κάθε πιθανότητα πρόκρισης. Ο Ολυμπιακός είναι μια συμπαγής ομάδα που κυριαρχεί στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο Ματιέ Φλαμινί υπογράμμισε:«Είναι μια πρόκληση κι ένα τεστ για να δούμε αν έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Το γεγονός ότι έχουμε παραστάσεις θα μας βoηθήσει. Ελπίζω να βοηθήσω και την ομάδα και τους συμπαίκτες μου να πάρουμε την πρόκριση. Τo πιστεύουμε όλοι, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό ότι θα τα καταφέρoυμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις