Champions League: Στην αποστολή του Ολυμπιακού Πάρντο και Ντα Κόστα

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 16:00
UPD:16:03
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Το θετικό για την πειραϊκή ομάδα είναι ότι τόσο ο Πάρντο (φωτογραφία) όσο και ο Ντα Κόστα κατόρθωσαν να βγουν νικητές στη μάχη με το χρόνο και συμπεριλήφθηκαν σ΄ αυτή, δίνοντας σημαντικές λύσεις στον Πορτογάλο προπονητή.

A- A A+

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με την Άρσεναλ ολοκληρώθηκε και ακολούθως ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.

Το θετικό για την πειραϊκή ομάδα είναι ότι τόσο ο Πάρντο όσο και ο Ντα Κόστα κατόρθωσαν να βγουν νικητές στη μάχη με το χρόνο και συμπεριλήφθηκαν σ΄ αυτή, δίνοντας σημαντικές λύσεις στον Πορτογάλο προπονητή.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παίξει με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε κάθε προσθήκη βασικού είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.

Ο Πάρντο προπονήθηκε κανονικά, ο Ντα Κόστα συντηρητικά και με προσοχή, όπως και ο Φουστέρ, ενώ το πρόγραμμά του συνέχισε ο Μπουχαλάκης, ατομικό έκανε ο Χουτεσιώτης και θεραπεία μαζί με ατομικό ο Πουλίδο.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν  οι: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις