Μοιρασιά (1-1) για Παναιτωλικό και Ατρόμητο στο Αγρίνιο

Ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα
Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 21:57
UPD:22:35
INTIME SPORTS
A- A A+

Παναιτωλικός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της ομάδας από την Αιτωλοακαρνανία, ύστερα από ένα πολύ πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Μοιραίος για την ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν ο Μπρίτο, που μπορεί να σημείωσε το τέρμα της ομάδας του ανοίγοντας το σκορ, έχασε όμως τουλάχιστον πέντε τετ α τετ (!) για να δώσει το τρίποντο που τόσο χρειαζόταν η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, που απόψε πήρε τον πρώτο βαθμό του ως τεχνικός του Ατρόμητου.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν για πρώτη φορά απειλητικά την εστία του Κυριακίδη στο 4ο λεπτό, όταν ο νεαρός Λημνιός αστόχησε από κοντά, ενώ στο 18΄ ο Κυριακίδης ξεκίνησε το σερί των απίθανων αποκρούσεών του, που κράτησαν τον Παναιτωλικό «ζωντανό», βγαίνοντας νικητής στο τετ α τετ με τον Ναπολεόνι.

Στο 47΄ ο έμπειρος πορτιέρε νίκησε και τον Ουσέρο, ενώ στο 52΄ και στη σέντρα του Ρουσκουγέδα ο Μαρκόφσκι δεν κατόρθωσε να πιάσει την κεφαλιά αν και αμαρκάριστος, ενώ στο 56΄ ο Μπρίτο «τσίμπησε» την μπάλα, αλλά αυτή πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο δίλεπτο 60΄- 61΄ ο Βραζιλιάνος, από ασίστ του Ναπολεόνι και του Μπαστακού, βρέθηκε ξανά απέναντι σ τον Κυριακίδη, αλλά και πάλι ο Έλληνας τερματοφύλακας βγήκε νικητής, αλλά στο 65΄ ο Μπρίτο με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το 0-1, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Βιγιαφάνες ισοφάρισε από το ύψος του πέναλτι.

Στο επόμενο λεπτό ο σκόρερ ξέφυγε πάλι από τον Παπάζογλου και απέναντι από τον Κυριακίδη πλάσαρε με «καντηλάκι», αλλά ο γκολκίπερ με τις άκρες των δαχτύλων πέταξε την μπάλα κόρνερ, ενώ στο 76΄ ο Μπρίτο πήρε την μπάλα από τον Ναπολεόνι αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.

Στο 80΄ ο Λημνιός βρέθηκε απέναντι στον Κυριακίδη αλλά αντί να πλασάρει προσπάθησε να τον περάσει και ανακόπηκε, ενώ στο 85΄ ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να πληρώσει ακριβά την ανικανότητα των παικτών του, αλλά ο Γκορμπούνοφ βγήκε νικητής στη μονομαχία με τον Κάπελ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις