Μεγάλη νίκη για Παναθηναϊκό στη Βέροια

Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 21:28
UPD:21:40
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Πανάκριβη νίκη με 1-0 πήρε ο Παναθηναϊκός στη Βέροια χάρις σε γκολ του Καρέλη στο 86ο λεπτό, με την οποία οι «πράσινοι» διατήρησαν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις.

Εν αναμονή της έφεσης που έχουν καταθέσει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου εκτός των άλλων τους αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί, οι «πράσινοι» έφτασαν τους ΠΑΟΚ και Πανιώνιο στην τρίτη θέση με 22 βαθμούς.

Με τον Εσιέν στο βασικό σχήμα για δεύτερο συνεχή αγώνα, ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν έκανε ευκαιρίες αλλά είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 38΄ ο Πέτριτς πλάσαρε μόλις άουτ ύστερα από λάθος του Ναζλίδη.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι προς καλύτερο, πίεσαν περισσότερο και είχαν δύο καλές στιγμές νωρίς - νωρίς, στο 47΄ με τον Πράνιτς και στο 52΄ με τον Καρέλη, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο Λόπεθ επενέβη θετικά.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γεωργιάδη δεν μπορούσαν να απειλήσουν και μοιραία το πλήρωσαν στο 86΄, όταν ο Καρέλης εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Ισπανού τερματοφύλακα σε κεφαλιά του Σάντσεθ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού επί ημερών Στραματσόνι.

Όσο για τη Βέροια; Η «βασίλισσα του βορρά» παραμένει μαζί με τον Πανθρακικό η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που ακόμη δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης στο γήπεδό της!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις