Πέρασε από τα Γιάννενα (1-0) ο Λεβαδειακός

Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 19:07
UPD:19:46
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Με πολύ σημαντική νίκη «απέδρασε» ο Λεβαδειακός από την πρωτεύουσα της Ηπείρου, όπου επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και τον υποχρέωσε σε δεύτερη συνεχή ήττα, που παράλληλα ήταν και η δεύτερη φετινή στους «Ζωσιμάδες».

Οι «πράσινοι» έφτασαν με το τρίποντο στους 18 βαθμούς και έφτασαν τον Πλατανιά στην έβδομη θέση, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έμεινε στους 14 και αρχίζει να νιώθει βαθμολογικό ζόρισμα.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και ήταν ένα σουτ του Ακόστα έξω από την περιοχή στο 14΄ που έφυγε άουτ και δύο επεμβάσεις του Τσιντώτα σε ισάριθμα σουτ του Μανιά, στο 20΄ και στο 33΄, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είχαν να επιδείξουν ένα σουτ του Ντομοβτσίσκι στο 28΄, που «μάζεψε» με διπλή προσπάθεια ο Βελλίδης.

Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά χωρίς να απειλεί, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι σε μία από τις αντεπιθέσεις τους άνοιξαν το σκορ με τον Μίνγκα στο 67΄, ύστερα από προσωρινή απόκρουση του Βελλίδη σε σουτ του Μάντζιου.

Στο 73΄ ο Μάντζιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 όταν αστόχησε απέναντι από τον Βελλίδη, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν τον πλήρωσαν αφού στο 87΄ ο Μανιάς σπατάλησε «φθηνά» τη σπουδαιότερη ευκαιρία της ομάδας του στέλνοντας την μπάλα άουτ, όταν σούταρε από το ύψος του πέναλτι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις