Το μήνυμα Ρουμενίγκε στον Γκουαρντιόλα

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 18:38
EPA/PETER KNEFFEL

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Σε μια σιβυλλική δήλωση προέβη σήμερα ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, αναφορικά με το μέλλον του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της ομάδας, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2016.

«Οι ποδοσφαιριστές έρχονται και φεύγουν, ο προπονητής επίσης» ήταν η απάντηση του «Κάλε» σε ερώτηση για το εάν ο Καταλανός τεχνικός παραμείνει στο τιμόνι της πρωταθλήτριας Γερμανίας, αποδεχόμενος την πρόταση για ανανέωση.

Ο Ρουμενίγκε επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο περιοδικό «Kicker» ότι «μια απόφαση (του Γκουαρντιόλα) θα πρέπει να έχει ληφθεί εντός του τρέχοντος έτους. Μετά τον αγώνα με το Ανόβερο (19 Δεκεμβρίου) θα έχουμε μια συνάντηση».

Στη συνέχεια, ωστόσο, έριξε την... προειδοποιητική βολή: «Οπωσδήποτε, πηγαίνουμε πάντα μπροστά. Κανείς στον κόσμο δεν είναι αναντικατάστατος» υπογράμμισε, στέλνοντας μήνυμα ότι η διοίκηση δεν σκοπεύει να κάνει το θέμα σίριαλ.

Η Μπάγερν είναι αυτή τη στιγμή πρώτη με διαφορά στην Bundesliga, ενώ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη Τρίτη προκρίθηκε στους «16» του Champions League. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις