Γερμανία: «Νευρίασε» η Μπάγερν

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 18:20
UPD:18:22
REUTERS/MICHAEL DALDER

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα χρειάστηκε μόλις 30 λεπτά στο πρώτο μέρος για να πετύχει 4 γκολ (Ρόμπεν, Ντάγκλας Κόστα, Λεβαντόφσκι, Μίλερ) και να μετατρέψει το δεύτερο μέρος σε... προπόνηση.  

A- A A+

Μία εβδομάδα μετά την πρώτη απώλεια βαθμών που είχε στη Bundesliga, η Μπάγερν διέλυσε με 4-0 τη Στουτγκάρδη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Το 0-0 με την Αϊντραχτ στην Φρανκφούρτη μάλλον «νευρίασε» τους Βαυαρούς, που ξέσπασαν στην πάλαι ποτέ κραταιά Στουτγκάρδη στην «Αλιάντς Αρίνα». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα χρειάστηκε μόλις 30 λεπτά στο πρώτο μέρος για να πετύχει 4 γκολ (Ρόμπεν, Ντάγκλας Κόστα, Λεβαντόφσκι, Μίλερ) και να μετατρέψει το δεύτερο μέρος σε... προπόνηση.  

Την έκπληξη στο σημερινό «κυρίως μενού» της αγωνιστικής έκανε η Μάιντς, η οποία επιβλήθηκε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ στην Κόφας Αρένα. Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Ντε Μπλάσις, άνοιξε το σκορ στο 31΄ και στο 75΄ ο Μπάλι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η αποβολή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο 53΄ στοίχισε σημαντικά στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, με αποτέλεσμα η Κολωνία να πάρει μεγάλο «διπλό» στη «Μπάι Αρίνα». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11΄ με τον Μαροχ, ισοφάρισε ο Τσιτσαρίτο στο 35΄, αλλά και πάλι ο Σλοβένος επιθετικός «ξαναχτύπησε» στο 72΄ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Στέγκερ.

Η νεοφώτιστη Ινγκολσταντ έβαλε «φρένο» στην... τρελή πορεία της Γκλάντμπαχ. Μετά από 6 σερί νίκες στο πρωτάθλημα η Μπορούσια παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία εντός έδρας, ενώ τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Τσάκα στο 86ο λεπτό.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε και το ματς, Χοφενχάιμ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις