Παναθηναϊκός: Έτοιμος για το ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό ο Εσιέν, εκτός ο Πράνιτς

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 20:08
UPD:20:14
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γκανέζος αμυντικός μέσος γυμνάζεται κανονικά όλη την εβδομάδα και ο Αντρέα Στραματσόνι έκρινε ότι ήρθε η ώρα για να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του «τριφυλλιού».

A- A A+

Με τον Μικαέλ Εσιέν στην αποστολή και ίσως και στην ενδεκάδα θα υποδεχθεί αύριο ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Γκανέζος αμυντικός μέσος γυμνάζεται κανονικά όλη την εβδομάδα και ο Αντρέα Στραματσόνι έκρινε ότι ήρθε η ώρα για να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του «τριφυλλιού». Το αν θα ξεκινήσει ή, όχι αυτό το γνωρίζει μόνο ο Ιταλός προπονητής. Το γεγονός, πάντως, ότι μέσα στην εβδομάδα χρησιμοποιήθηκε αρκετές φορές στο αρχικό σχήμα στις προπονήσεις δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως η απόδειξη ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Ανεξάρτητα από την απόφαση που θα πάρει ο Στραματσόνι, ο Εσιέν είναι «ετοιμοπόλεμος» για πρώτη φορά από το καλοκαίρι κι αυτό μόνο θετικό είναι για τους «πράσινους», που αναζητούν πάση θυσία το «τρίποντο» απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους, προκειμένου να μπουν ξανά στο παιχνίδι του τίτλου.

Η έκπληξη έγινε με τον αποκλεισμό του Πράνιτς. Αν και ο Κροάτης μέσος ήταν ιατρικά έτοιμος και συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις δεν ήταν εφικτό να χρησιμοποιηθεί, αφού με βάση τους κανονισμούς είχε δηλωθεί τραυματίας στην εθνική Κροατίας. Επίσης εκτός έμειναν και οι Κλωναρίδης, Τελάντερ, Βέμερ και Καλτσάς. 

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Εσιέν, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Μπεργκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις