Μαζουακού: «Με πάθος και ομαδικότητα για τη νίκη»

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 19:23
UPD:19:24
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γάλλος αριστερός μπακ των Πειραιωτών επισήμανε ότι πρόκειται για ένα ματς ποδοσφαίρου και τίποτα περισσότερο.

A- A A+

Στο πάθος και στην ομαδικότητα των παικτών του Ολυμπιακού ποντάρει ο Αρτούρ Μαζουακού ενόψει του αυριανού μεγάλου ντέρμπι της Super League με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ των Πειραιωτών με δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA επισήμανε ότι πρόκειται για ένα ματς ποδοσφαίρου και τίποτα περισσότερο: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, κυρίως λόγω των οπαδών, διότι όταν αγωνίζονται στην έδρα τους η παρουσία τους είναι έντονη. Είναι ο εχθρός μας. Αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Είναι ένα ματς ποδοσφαίρου. Πέρα από τους οπαδούς, δεν υπάρχει κάτι άλλο ιδιαίτερο.».

Για τα στοιχεία που κατά τη γνώμη του πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να φύγει νικητής από το «Απόστολος Νικολαΐδης» σχολίασε: «Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα, όπως το έχουμε κάνει από την αρχή της σεζόν. Ήδη έχουμε πετύχει δέκα νίκες σε δέκα αγώνες και αν πετύχουμε μία ακόμη θα ισοφαρίσουμε το ρεκόρ του «11 στα 11. Αν παίξουμε σαν ομάδα, τα δώσουμε όλα και μπούμε μέσα με πολύ πάθος, τότε θα καταφέρουμε να νικήσουμε. Η ομαδικότητα είναι η δύναμή μας».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις