Βεργέτης: Κάναμε τα πάντα τέλεια

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 00:57
UPD:01:01
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Ο Στάικος Βεργέτης αποθέωσε τους παίκτες του για την εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ (2-0), πρώτη φετινή στην Ευρώπη, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλους.

«Θα κυνηγήσουμε όποιες ελπίδες έχουμε για να πάρουμε στην πρόκριση. Θα πρέπει να σταθούμε στο σημερινό ματς και να συγχαρούμε τα παιδιά γιατί έκαναν τα πάντα τέλεια μέσα στο γήπεδο. Έκανε ο καθένας τη δουλειά του πάρα πολύ καλά και όπως έπρεπε να την κάνει και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

«Είναι εντυπωσιακό και το εκθειάζω στο μέγιστο βαθμό. Ήταν όλοι τους πολύ συγκεντρωμένοι στα καθήκοντα τους. Σίγουρα σου δίνει αβαντάζ το γκολ που μπαίνει τόσο νωρίς αλλά η ομάδα είχε συνολικά καλή αμυντική οργάνωση και καλές αντεπιθέσεις με τις οποίες θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ» πρόσθεσε.

Και ο νεαρός τεχνικός κατέληξε: «Επιμένω σε αυτά που είπα, ότι είχαμε πολύ καλή αμυντική οργάνωση κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ, κι αυτό φάνηκε σε κάποια διαστήματα στη διάρκεια του ματς αλλά οποιαδήποτε άλλη κουβέντα υποβιβάζει την προσπάθεια των παικτών μου, που ήταν μεγαλειώδης».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις