Europa League: «Μοιραία» ήττα για ΠΑΟΚ, 1-2 από Κράσνονταρ

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 21:53
UPD:23:27
A- A A+

Ήττα που κατά πάσα πιθανότητα θα αποδειχθεί μοιραία για την ευρωπαϊκή πορεία του γνώρισε απόψε ο ΠΑΟΚ στη Ρωσία από την Κράσνονταρ με 2-1, για την 4η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ρώσοι έφτασαν στους 7 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ, το εφετινό αήττητο του οποίου στην Ευρώπη διακόπηκε απόψε, έμεινε στους 3, ενώ η Ντόρτμουντ ανέβηκε στους 10 μετά την εύκολη νίκη επί της Γκαμπάλα με 4-0.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά και με πίεση από ψηλά «έκοψε» την κυκλοφορία των Ρώσων και αναζήτησε το αμυντικό λάθος τους με σχηματισμό 4-4-2 απόψε και τους Μακ, Ροντρίγκες επιθετικό δίδυμο, αλλά δεν το βρήκε.

Η Κράσνοναρ αιφνιδιάστηκε, αλλά με την πάροδο του χρόνου άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα στο παιχνίδι της και στο 18΄ έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον πολύ επικίνδυνο Αρί, που νικήθηκε από τον Γλύκο στο σουτ που επιχείρησε στην (κλειστή) αριστερή γωνία του Έλληνα τερματοφύλακα.

Στο 23΄ οι Ρώσοι είχαν νέα επικίνδυνη στιγμή με τη σέντρα - σουτ του Λαμπόρντε, ο οποίος δευτερόλεπτα αργότερα είχε ένα πολύ καλό σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33΄, όταν ο Αχμέτοφ με σέντρα από τη δεξιά βρήκε τον Αρί «χωμένο» ανάμεσα στα στόπερ του ΠΑΟΚ (Μαλεζάς, Κόστα), αφού του έδωσαν το χώρο και ο Βραζιλιάνος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε και πάλι αδύναμος επιθετικά, απειλούσε μόνο από στατικές φάσεις, όπως στις άουτ εκτελέσεις φάουλ των Ροντρίγκες (54΄) και Τζαβέλλα (63΄).

Δέχθηκε όμως το γκολ από το πέναλτι του Ζοαζίνιο στο 67΄ (το έκανε ο Χαρίσης στον Καλέιν) σε κομβικό σημείο, δηλαδή την ώρα που προσπαθούσε για την ισοφάριση, κι εκεί χάθηκαν όλα, παρά το γκολ του Μακ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις