Europa League: Πρώτη νίκη για Αστέρα, 2-0 τον ΑΠΟΕΛ

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 00:15
UPD:00:31
Eurokinissi/ACTION IMAGES/Α. PAPAKONSTANTINOU

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Την πρώτη φετινή νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης, που σε έναν επεισοδιακό και με διακοπές αγώνα λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς των οπαδών του ΑΠΟΕΛ νίκησε με εξαιρετική εμφάνιση την πρωταθλήτρια Κύπρου με 2-0 στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, για την 4η αγωνιστική στον 11ο όμιλο.

Το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» διακόπηκε για περίπου ένα τέταρτο στο 69ο λεπτό, όταν παρά τις συστάσεις του διαιτητή Ντράχτα οι οπαδοί της κυπριακής ομάδας συνέχισαν να πετούν φωτοβολίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο κι έβαλαν φωτιά στην εξέδρα που βρίσκονταν!  

Με τους τρεις βαθμούς ο Αστέρας προσπέρασε τον ΑΠΟΕΛ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης, όμως για να την κατακτήσει θα πρέπει να νικήσει την Σπάρτα στην Πράγα και ίσως ούτε αυτό να είναι αρκετό. Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Στο 2ο λεπτό ο Αντωνιάδης στην προσπάθειά του να αποτρέψει το κόρνερ έστειλε την μπάλα στον Μπερτόλιο, που το εκμεταλλεύτηκε για να γράψει με δυνατό σουτ το 1-0. Στο 17΄ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ, όταν το σουτ του Στίλιτς έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Ο ρυθμός διατηρήθηκε υψηλός, ο ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή αλλά φάσεις δεν δημιουργούνταν κι ενώ το ημίχρονο κόντευε να τελειώσει, στις καθυστερήσεις του ο Μάσα έδωσε την ασίστ στον Γιάννου, ο οποίος με το πρώτο γκολ της καριέρας του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα.

Στο 69ο λεπτό ο Αυστριακός ρέφερι διέκοψε το παιχνίδι για το λόγο που προαναφέρθηκε. Η διακοπή έβγαλε εκτός ρυθμού τις δύο ομάδες, αλλά ο Αστέρας βρίσκοντας πολύ χώρο ήταν κίνδυνος-θάνατος στις αντεπιθέσεις κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες για τρίτο γκολ με τον Φούντα στο 81΄ και τον Χαμντανί στις καθυστερήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις