Έμειναν στο «μηδέν» Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 21:47
UPD:02/11/2015 01:04
A- A A+

Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το 109ο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Ωφελημένος από το 0-0 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ήταν τελικά ο… Ολυμπιακός, αφού αύξησε τη διαφορά του από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στους 8 βαθμούς και από την Ένωση στους 10.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό, με πολύ τρέξιμο και συχνές προσωπικές μονομαχίες στο μεγαλύτερο διάστημά του, με τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο αλλά να μην μπορεί να βρει το γκολ της νίκης.

Μια προσπάθεια του Μπεργκ στο 2΄ που κόντραρε σε κόρνερ ο Γκάλο μέσα από την περιοχή, ένα άουτ σουτ του Μάνταλου στο 6΄ κι άλλο ένα του Βάργκας στο 8΄ που είχε την ίδια τύχη, ύστερα από έξοχο συνδυασμό με τον Μπαρμπόσα, ήταν όλες κι όλες οι (ελάχιστες) φάσεις έως το 32΄, όταν ο Καρέλης προσπάθησε ανεπιτυχώς να «κρεμάσει» τον Μπαρόχα από τα 50 μέτρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάντως με πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπεργκ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ, με τον Μπαρόχα να έχει αγγίξει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν μια κεφαλιά του Κρισάντους στο 48΄, που πιεζόμενος από τον Σάντσεθ αστόχησε, με τον Ισπανό να αστοχεί σε δική του κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νίνη στο 70΄ και τον διεθνή μεσοεπιθετικό να έχει ένα εξαιρετικό αλλά μόλις άστοχο σουτ από τα 20 μέτρα στο 74΄.

Ο «κύκλος των χαμένων ευκαιριών» του ντέρμπι έκλεισε στο 79ο λεπτό, όταν ο Γκάλο εκτέλεσε πολύ τεχνικά το φάουλ έξω από την περιοχή του Στιλ, υποχρεώνοντας τον Άγγλο τερματοφύλακα σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ στη δεξιά γωνία του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις