Η Ξάνθη «θυμήθηκε» να νικά, 3-1 τον Παναιτωλικό

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 19:15
UPD:02/11/2015 01:09
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Επιστροφή στις νίκες ύστερα από έξι αγωνιστικές (!) για την Ξάνθη, που νίκησε στα Πηγάδια τον Παναιτωλικό με 3-1 και πανηγύρισε τρίποντο για πρώτη φορά στην έδρα της φέτος, ενώ αγνοούσε την επιτυχία μετά από την 3η ημέρα στη Σούπερ Λίγκα, όταν είχε νικήσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 1-0.  

Η ομάδα του Αγρινίου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, όταν προηγήθηκε νωρίς στο σκορ: στο 9΄ ο Βιγιαφάνες γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, ο Μαρκόφσκι ξέφυγε και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσέναμο.

Οι παίκτες του Ράσβαν Λουτσέσκου, πάντως, ευτύχησαν να ισοφαρίσουν επίσης γρήγορα, αφού στο 16ο λεπτό ο Ντιμιτρόφ εκτέλεσε υποδειγματικά το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Στεφανάκου.

Η διαιτησία αδίκησε τον Παναιτωλικό στο 48΄, όταν καθ΄ υπόδειξη του βοηθού ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Μαρκόφσκι, με τον σκόρερ να υποδεικνύεται λανθασμένα σε θέση οφ σάιντ, ενώ στο 56΄ το φάουλ του Πάουλο έφυγε μόλις άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι της Ξάνθης.

Τελικά τη νίκη για την ομάδα της Θράκης «κλείδωσε« ο Παπαστεριανός με ένα εκπληκτικό γκολ, που θα μπει στα highlights του φετινού πρωταθλήματος: ο παίκτης των γηπεδούχων έπιασε ένα εκπληκτικό βολέ από περίπου 35 μέτρα και «κάρφωσε» την μπάλα στο αριστερό «παράθυρο» του Στεφανάκου.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ξάνθη έφτασε στο 3-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Ερέα από τον Ρουσκουσέδα και εκτέλεσε ο ίδιος, ενώ ο Παναιτωλικός τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στο 78΄ είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βιγιαφάνες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις