Super League: Νίκησε με ανατροπή ο Αστέρας Τρίπολης τον ΠΑΟΚ (2-1)

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 17:01
UPD:17:06
INTIME SPORTS/VILLA

Η παράδοση που θέλει τον Αστέρα να βάζει δύσκολα στον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε για 4η χρονιά με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη να παίρνει το απόλυτο απέναντι στο «δικέφαλο» του Βορρά.

A- A A+

Αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης, επιβλήθηκε με 2-1 του ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Super League.

Σε δεύτερο σερί παιχνίδι οι Αρκάδες καταφέρουν να φύγουν με το «τρίποντο» με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Στους «Ζωσιμάδες» έμειναν πίσω στο σκορ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αντέδρασαν και επικράτησαν με 2-1, όπως συνέβη και σήμερα στο «σπίτι» τους, όταν και έφεραν τα πάνω κάτω στην επανάληψη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η παράδοση που θέλει τον Αστέρα να βάζει δύσκολα στον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε για 4η χρονιά με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη να παίρνει το απόλυτο απέναντι στο «δικέφαλο» του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ, αν και προηγήθηκε δεν έδειξε σωστή νοοτροπία. Προερχόταν από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, πήρε προβάδισμα επί των γηπεδούχων, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του πίστεψαν πως έπαιρναν εύκολα το «τρίποντο» και το πλήρωσαν. Για δεύτερη φορά μακριά από την Τούμπα και 3η συνολικά σε 9 αγώνες οι Θεσσαλονικείς φεύγουν από το γήπεδο με «σκυμμένα τα κεφάλια» και τα όποια όνειρα υπήρχαν για τον τίτλο μάλλον εξαφανίζονται από πάρα πολύ νωρίς, μιας κι έμειναν 13 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό!

INTIME SPORTS/VILLA

Η λιγότερο κακή ομάδα του πρώτου 45λεπτου ήταν αυτή που κατάφερε να μπει προηγούμενη στ΄ αποδυτήρια. Ο Αστέρας μπήκε πιο... ορεξάτος στο παιχνίδι, απέναντι στον ΠΑΟΚ που δε μπορούσε να κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα. Οι γηπεδούχοι, πάντως, δε μπορούσαν να οργανωθούν σωστά στη μεσαία γραμμή, έκαναν πολλά λάθη στην πρώτη πάσα και γενικά με την εμφάνισή τους προβλημάτισαν έντονα. Ο «δικέφαλος» χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κατάφερε να προηγηθεί στο 23΄ με τον Πέλκα, που αξιοποίησε με το στήθος την πάσα του πιο δραστήριου παίκτη των «ασπρόμαυρων» στα πρώτα 45 λεπτά, Ροντρίγκες. Στο 45΄ ο Μακ μπήκε από αριστερά και με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Μπαντή σε δύσκολη επέμβαση.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μπερτόλιο, ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο προσωπικό γκολ, αφού πρώτα «άδειασε» τους Τζιόλη, Βίτορ και με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου (1-1) στο 49΄. Οι Αρκάδες, μάλιστα, έχασαν απίστευτη ευκαιρία στο 65΄ για φέρουν τα πάνω κάτω, με τον Πααπδόπουλο να μη μπορεί να στείλει εξ επαφής τη μπάλα στα δίχτυα από την πάσα... διαβήτη του Λούι. Στο 73΄ το σουτ του Μακ μπλόκαρε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο Μπαντής, στην πρώτη αξιόλογη επίσκεψη του ΠΑΟΚ στα καρέ του Αστέρα στην επανάληψη. Πάλι ο Μακ ήταν ο πρωταγωνιστής στο 75΄, αλλά το γύρισμα που επιχείρησε μέσα από την περιοχή ήταν κακό, ενώ ήταν αμαρκάριστος.

Τελικά τη λύση έδωσε ο Πάπα Σανκαρέ στο 82΄ μετά από κόρνερ και με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1.

Ο Μάσα και ο Γιάννου σε δύο περιπτώσεις στο 86΄ και 87΄ βρέθηκαν απέναντι από τον Γλύκο, αλλά δεν κατάφεραν να πλασάρουν, ενώ στο 90΄ και πάλι ο Μάσα απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από το γύρισμα του Παντελιάδη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις