Υπ. Εργασίας: Έωλη η κριτική για την ΚΥΑ Γ. Χουλιαράκη – Γ. Κατρούγκαλου

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 18:06
UPD:18:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
A- A A+

Για παραπληροφόρηση και κινδυνολογία σε βάρος των πολιτών ακόμα και την ημέρα της εθνικής επετείου του «όχι», κάνει λόγο το υπουργείο Εργασίας και χαρακτηρίζει έωλη την κριτική για την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη και του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου.

Το υπουργείο Εργασίας καταλογίζει «περισσή υποκρισία» σε εκείνους που «έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση» και τους κατηγορεί ότι ανακαλύπτουν σε μία Κοινή Υπουργική Απόφαση εκείνα «που και οι ίδιοι ψήφισαν σε προηγούμενους νόμους».

«Υποκρίνονται, μάλιστα, τους έκπληκτους όταν γνωρίζουν πολύ καλά ότι καμία υπουργική απόφαση και καμία εγκύκλιος δεν μπορεί να αλλάξει νόμο. Κατά συνέπεια, η σφοδρή κριτική για την Κοινή Υπουργική Απόφαση Χουλιαράκη - Κατρούγκαλου είναι απολύτως έωλη καθώς η ΚΥΑ αναφέρεται στο νόμο 4336/2015 και 4093/2012 όπου ορίζονται ποιοι Δημόσιοι Υπάλληλοι εξαιρούνται από τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και των οποίων η αναφορά θεωρήθηκε περιττή», καταλήγει το υπ. Εργασίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή