Άδωνις Γεωργιάδης: Να γίνει μεγαλύτερη η Ν.Δ.

Ξάνθη και Κομοτηνή επισκέφθηκε ο Αδ. Γεωργιάδης
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 18:47
UPD:18:55
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε την Ξάνθη όπου και ενημερώθηκε από την τοπική αυτοδιοίκηση και τους επαγγελματικούς φορείς της πόλης για τα προβλήματα που υπάρχουν (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να γίνει μεγαλύτερη και όχι μικρότερη επεσήμανε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέφθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στη Βόρεια Ελλάδα την Κομοτηνή.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. μιλώντας στην τοπική οργάνωση του κόμματος στην πόλη, χαρακτήρισε «ιερή» την ενότητα της παράταξης, τονίζοντας πως «άλλο κεφάλαιο να βγάλουμε αρχηγό, άλλο κεφάλαιο πιο σημαντικό την επόμενη ημέρα να είμαστε όλοι μαζί και αγαπημένοι».

Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε την Ξάνθη όπου και ενημερώθηκε από την τοπική αυτοδιοίκηση και τους επαγγελματικούς φορείς της πόλης για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Επίσης, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και επισκέφθηκε το Μνημείο για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, καταδικάζοντας αναφορές του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκου Φίλη.

Σε δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «ως επί χρόνια αντιπρόεδρος του μεγαλύτερου ποντιακού σωματείου, ενδεχομένως και όλης της Ελλάδος, του "Καπετάν Ευκλείδη" Αχαρνών, μαζί με το Παύλο τον Γεροντίδη, με τον Μπάμπη το Χολίδη, και άλλους ωραίους φίλους, κάναμε αγώνες για την αναγνώριση της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Αγώνες που σήμερα προσβάλλονται από τη παρουσία του κυρίου Φίλη, στη θέση του υπουργού Παιδείας και από τις συνεχόμενες δηλώσεις του, ότι δεν υπήρξε γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, αλλά μόνο μία απλή εθνοκάθαρση - και ότι δεν μπορούμε να εξισώνουμε, όπως είπε στη Real News την εθνοκάθαρση με τη γενοκτονία».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή