Super League: Στη Βέροια δοκιμάζεται η ΑΕΚ

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 12:05
UPD:12:07
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η Βέροια υποδέχεται την ΑΕΚ (19:30, Novasports 1) στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Με μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, καθώς η Βέροια υποδέχεται την ΑΕΚ (19:30, Novasports 1) στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία.

Μια συνάντηση με έντονο το βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, αφού οι γηπεδούχοι θέλουν να "ξεκολλήσουν" από τους 5 βαθμούς που τους διατηρούν στην τρίτη θέση από το τέλος, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" (7 βαθμοί) δεν έχουν περιθώριο για άλλη απώλεια μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα έχουν μείνει πίσω από νωρίς έναντι των υπόλοιπων "μεγάλων". 

Η Ένωση αναζητεί λοιπόν την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη Λίγκα μετά τον Φεβρουάριο του 2013 (είχε επιβληθεί 1-0 της Κέρκυρας) και την αποτυχία της να το πράξει φέτος σε Ξάνθη και Τούμπα.

Η διαφορά από τον Ολυμπιακό είναι ήδη στους 8 βαθμούς και από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στους 5, οπότε όλοι στις τάξεις της έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης και η νίκη είναι επιτακτική, όπως τόνισε άλλωστε ο Τραϊανός Δέλλας στους ποδοσφαιριστές του.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να συγκεντρώσει βαθμούς τώρα, γιατί ακολουθεί μια πολύ δύσκολη πεντάδα αγώνων στο πρωτάθλημα με τους Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης.

Από την πλευρά της η Βέροια αναζητεί ακόμη την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την 3η αγωνιστική ηττήθηκε 0-3 από τον ΠΑΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις