Δύσκολα ο Παναθηναϊκός 1-0 τον Πλατανιά

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 17:52
UPD:28/09/2015 00:08
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι «πράσινοι» νίκησαν δίκαια αλλά κόπιασαν για να τα καταφέρουν καθώς είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δείχνει να βελτιώνεται προϊόντος του χρόνου.

A- A A+

Πολύτιμη αλλά αγχωτική νίκη σημείωσε ο Παναθηναϊκός επί του Πλατανιά με 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, παραμένοντας στο κατόπι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, από τον οποίο τον χωρίζουν τρεις βαθμοί.

Οι «πράσινοι» νίκησαν δίκαια αλλά κόπιασαν για να τα καταφέρουν καθώς είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δείχνει να βελτιώνεται προϊόντος του χρόνου, ενώ στο τέλος του παιχνιδιού αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς τους και κυρίως ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, αλλά αν εξαιρεθεί μια σέντρα-σουτ του Πράνιτς στο 14΄, με την μπάλα να παίρνει παράξενη τροχιά και να καταλήγει πάνω από το δοκάρι του Ολιμπά, χρειάστηκε να φτάσει ο αγώνας στο 29΄ για να δουν οι φίλαθλοι μια μεγάλη φάση.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο και στη σέντρα που βγήκε από την αριστερή πλευρά ο Ταυλαρίδης γύρισε την μπάλα με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Μπεργκ που έγινε αποδέκτης της σούταρε άουτ εξ επαφής! 

Τελικά οι "πράσινοι" ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ πριν τελειώσει το ημίχρονο, όταν στις καθυστερήσεις ο Ατζαγκούν έπιασε ένα μακρινό σουτ με πολύ φάλτσο, ο ασταθής και επιρρεπής στο λάθος τερματοφύλακας του Πλατανιά έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του, με τον Ολιμπά να έχει διαπράξει ένα πολύ μεγάλο λάθος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι για τους γηπεδούχους: στο 47΄ ο Νάνο βρήκε τον Μπεργκ στην περιοχή, αυτός σταμάτησε την μπάλα με το στήθος κι έπιασε γυριστό σουτ στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά δοκό του Πλατανιά. 

Στο 75΄ ο Σουηδός άσος έβγαλε με το τακουνάκι τον Καλτσά σε εξαιρετική θέση απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος όμως αυτή τη φορά αντέδρασε σωστά στο τετ α τετ και με ωραία απόκρουση διαφύλαξε την εστία του, ενώ στο 83΄ ο Στιλ σταμάτησε με τη σειρά του το σουτ του Μενδρινού, στην πιο αξιόλογη ευκαιρία του Πλατανιά στο παιχνίδι, ενώ στο 88΄ κεφαλιά του Κουλιμπαλί πέρασε άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις