Νίκη-ανάσα για Λεβαδειακό, 2-1 τον Αστέρα

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 20:07
UPD:28/09/2015 00:07
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ο Λεβαδειακός πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και μπορεί πλέον να ατενίζει το μέλλον πιο αισιόδοξα, καθώς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής επιβλήθηκε στη Λειβαδιά του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και έφτασε στους 7 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, για το συγκρότημα της Πελοποννήσου ήταν η δεύτερη ήττα σε πέντε παιχνίδια. Το ξεκίνημα του Αστέρα είναι κακό και η έλλειψη του Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης εμφανής και αισθητή.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από μετριότητα, με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία αλλά χωρίς να ασκούν ιδιαίτερη πίεση στην αντίπαλη περιοχή και την πρώτη υποφερτή φάση να έρχεται στο 35ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Σκούρτη ανάγκασε σε επέμβαση τον Τσιντώτα.

Στο 41΄ ο Λεβαδειακός έχασε καλή ευκαιρία, όταν ο Μάντζιος βρήκε τον Ναβάρο που βρέθηκε λίγο πλάγια στην περιοχή και καθυστέρησε, για να μπλοκάρει στην εξέλιξη της φάσης ο Θεοδωρόπουλος το σουτ του Μιλιάζες.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όμως, ο τερματοφύλακας των Αρκάδων υπήρξε μοιραίος για την ομάδα του όταν υπέπεσε σε χονδροειδές λάθος, που δεν το κάνουν ούτε ερασιτέχνες.

Στη σέντρα-σουτ του Μάντζιου από αριστερά και με την μπάλα να έχει πάρει ύψος και να έρχεται στην εστία του, αντί να σηκώσει το χέρι και να την πετάξει κόρνερ, όπως διδάσκονται από την αρχή της καριέρας τους να κάνουν σε όλο τον κόσμο οι γκολκίπερς, εκείνος προσπάθησε να την μπλοκάρει, του έφυγε από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τον Μάντζιο να εκτελεί από κοντά τον Θεοδωρόπουλο για το 2-0, στο γύρισμα του Στάθη από δεξιά, ενώ στο 53΄ ο Μιλιάζες παραλίγο να σημειώσει απίστευτο αυτογκόλ αλλά ο Τσιντώτας πρόλαβε να αποκρούσει στη γραμμή, ενώ στο 67΄ ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε ωραία απόκρουση στο σουτ του Σκούρτη.

Τελικά ο Αστέρας Τρίπολης μείωσε σε 2-1 στο 87ο λεπτό, όταν σε γύρισμα του Σκούρτη ο Γιάννου νίκησε αυτή τη φορά τον Τσιντώτα με κεφαλιά, σκοράροντας το τέταρτο γκολ του στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις