Super League: Στο "ρελαντί" ο Παναθηναϊκός 3-0 τον Λεβαδειακό

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 17:50
UPD:17:56
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα.

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός επιζητούσε ένα ξέσπασμα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και ο Λεβαδειακός αποτέλεσε σήμερα τον ιδανικό… «σάκο του μποξ» για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Οι «πράσινοι» θριάμβευσαν με 3-0 επί των Βοιωτών έχοντας σκοράρει και τα τρία τέρματά τους σε διάστημα 14΄ στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα από το 5ο ως το 19ο λεπτό!

Αφού στο 3΄ ο διαιτητής Κομίνης δεν ενέδωσε στις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Μουλόπουλο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ δύο λεπτά αργότερα: σε εκτέλεση φάουλ ο Μπεργκ πάτησε στον Νάνο κι εκείνος νίκησε τον Τσιντώτα, που φέρει ακέραιη την ευθύνη.

Στο 14΄ ο Παναθηναϊκός διπλασίασε με υπέροχο διαγώνιο εν κινήσει σουτ του Καρέλη, ο οποίος σημείωσε ένα από τα ωραιότερα γκολ της 4ης αγωνιστικής και στο 19΄ ήταν ο διεθνής επιθετικός που με γύρισμα από δεξιά έβγαλε τον Ατζαγκούν απέναντι σε άδεια εστία για το 3-0. Τόσο απλά… 

Όπως συμβαίνει πολλές φορές σε ανάλογες περιπτώσεις, η (ουσιαστική) ανάδειξη του νικητή από τόσο νωρίς είχε αντίκτυπο στην εικόνα του αγώνα. Οι «πράσινοι» ήταν άνετοι και ανέκοψαν το ρυθμό τους, αφού το Σάββατο ακολουθεί ο Πλατανιάς στο πρόγραμμα της Λίγκας, ενώ οι Βοιωτοί δεν κλείστηκαν αλλά προσπάθησαν να παίξουν.

Ένα σουτ του Μάρκοβιτς στο 62΄ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Στιλ, στο 68΄ ο Νίνης αστόχησε σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Λεβαδειακού, στο 75΄ ο Στιλ εξουδετέρωσε νέα προσπάθεια του Μάρκοβιτς.

Στο 81΄ ο Μπεργκ αστόχησε σε θεαματικό γυριστό, ενώ το τρίτο σουτ του Μάρκοβιτς στην εστία του Παναθηναϊκού έφυγε μόλις άουτ στο 89΄ και στις καθυστερήσεις το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Μιλιάζες ανάγκασε τον Στιλ να πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα για να πετάξει τξην μπάλα κόρνερ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις