Αναστασίου: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 20:07
UPD:20:11
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι η ομάδα αναλαμβάνει τις ευθύνες της απέναντι στον κόσμο του "τριφυλλιού", υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά είναι εύκολο να καταστρέψεις ένα έργο, έστειλε μήνυμα ενότητας και μίλησε για μια νέα αρχή (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Το σύνθημα της αντεπίθεσης έδωσε στον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση της Nova ενόψει του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης με τον Λεβαδειακό τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στο σύλλογο.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι η ομάδα αναλαμβάνει τις ευθύνες της απέναντι στον κόσμο του "τριφυλλιού", υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά είναι εύκολο να καταστρέψεις ένα έργο, έστειλε μήνυμα ενότητας και μίλησε για μια νέα αρχή. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασίου για: 

Τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Πάντα μια διακοπή άλλες φορές βοηθά, άλλες είναι μπούμερανγκ. Εμείς κάναμε την αυτοκριτική μας. Είναι άσχημο αυτό που έγινε στην Νέα Σμύρνη. Απογοητεύσαμε τον κόσμο, τους ανθρώπους που πίστευαν ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Θα τα δώσουμε όλα, να κάνουμε το καλύτερο για να διεκδικήσουμε τους εγχώριους στόχους και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο και την διοίκηση που έχει στηρίξει αυτή την προσπάθεια».

Τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει μετά την ήττα από τον Πανιώνιο: «Δεν θέλω να μιλήσω για ποδοσφαιριστές ή σύστημα. Το σημαντικό είναι να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτά που ξέρουμε. Κάποια στοιχεία, για πολλούς λόγους που γνωρίζουμε τα χάσαμε αλλά τα διορθώσαμε και πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι».

Τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Κάθε αντίπαλος που έρχεται στη Λεωφόρο ξέρουμε τι θα κάνει. Το σημαντικό είναι το πώς θα είμαστε εμείς. Παίξαμε ένα φιλικό, τότε βέβαια ήταν σε μεταβατικό στάδιο. Παίζουν αρκετά καλή άμυνα κι έχουν έναν πολύ καλό επιθετικό, τον Μάντζιο, που τους βοηθά να κρατάνε μπάλα ή να παίξουν κόντρα επιθέσεις».

Τον Εσιέν: «Ο Μάικλ ήταν μια περίοδος που δούλεψε πολύ. Πέντε εβδομάδες κάνει φουλ προπονήσεις. Είχε μια ενόχληση αλλά όχι κάτι σοβαρό. Πάντα προσπαθούμε με γνώμονα την υγεία του παίκτη, να τον έχουμε έτοιμο σε διάρκεια και όχι για ένα ματς και να τον χάσουμε. Είναι καλά, αν κρίνουμε πως 1-2 μέρες πρέπει να ξεκουραστεί για να είναι έτοιμος την Κυριακή θα το δούμε, αφού μιλήσουμε με τον παίκτη».

Τους Τελάντερ και Λάμπρου: «Ο Ράσμους είναι ένας παίκτης που μας έχει λείψει ο δυναμισμός του, έχει και καλά στοιχεία με την μπάλα κάτω. Δείχνει έτοιμος. Ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε και σίγουρα θα είναι άμεσα να μπει στην ομάδα. Ο Λάζαρος είναι ένα ταλέντο, από τα αρκετά που έχουμε στην Ακαδημία. Είναι σημαντικό να δίνουμε χρόνο στα δικά μας παιδιά».

Τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Παναθηναϊκού: «Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουμε και υπάρχει απογοήτευση. Το εύκολο είναι να καταστρέψεις κάτι. Απογοητεύσαμε τον κόσμο και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες. Θέλουμε να είμαστε ενωμένοι για να μην διχαστεί η ομάδα. Θέλουμε να αντιστρέψουμε την εικόνα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις