Super League: Αποστολή στην Ξάνθη για Ολυμπιακό

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 12:29
UPD:23/09/2015 13:03
FACEBOOK/ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
A- A A+

Στους γνώριμους ρυθμούς της επανέρχεται μετά την κοινωνική και η ποδοσφαιρική ζωή του τόπου, καθώς οι εκλογές της Κυριακής μετέθεσαν για σήμερα και αύριο τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα με τρία παιχνίδια, από τα οποία σαφέστατα ξεχωρίζει εκείνο στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και μοναδικό πρωτοπόρο έως τώρα στο πρωτάθλημα, Ολυμπιακό, που θα ξεκινήσει στις 20:30.

Μια συνάντηση ανάμεσα σε δύο αήττητες ομάδες, με τους γηπεδούχους μάλιστα να είναι οι μοναδικοί "άτρωτοι" μέχρι στιγμής στην άμυνα διατηρώντας την εστία τους απαραβίαστη, κι ας έπαιξαν σε Τούμπα και Περιστέρι.

Ο Ερνάνι αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά ως βασικός από τον Μάρκο Σίλβα, ενώ ο Φορτούνης θα αντικαταστήσει στη μεσαία γραμμή τον Ντομίνγκες και η Ξάνθη δεν θα έχει στη διάθεσή της τον τραυματία Μπέρτο.

Πριν από τον αγώνα της Θράκης, στις 18:15 θα ξεκινήσουν οι άλλες δύο συναντήσεις της ημέρας. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός θα παίξει με τη Βέροια διεκδικώντας την τρίτη κατά σειρά νίκη, ενώ στα Περιβόλια θα συγκρουστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε παιχνίδι πρωταθλήματος ο Πλατανιάς με τον Ηρακλή.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μετρά μόνο ήττες έως τώρα και θέλει να "σπάσει το ρόδι" καθώς κινδυνεύει να μείνει πίσω στη βαθμολογία από πολύ νωρίς, ενώ ανάλογος είναι ο στόχος για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης, που προέρχεται από δύο συνεχείς εντός έδρας αποτυχίες απέναντι σε Πανιώνιο και Λεβαδειακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις