Europa League: Ώρα Ευρώπης και για ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 12:54
UPD:23:26
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES
A- A A+

Μετά τον Ολυμπιακό, τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους ξεκινούν σήμερα και οι άλλοι δύο εκπρόσωποι της χώρας στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ, που ρίχνονται στις μάχες του Γιουρόπα Λιγκ.

Η διοργάνωση δεν έχει σίγουρα τη λάμψη του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η πραγματικότητα είναι ότι πάρα πολλές από τις αναμετρήσεις και αρκετές από τις συμμετέχουσες ομάδες είναι ανάλογου επιπέδου, ενώ όλες θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, με απώτερο προορισμό τον τελικό του «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» της Βασιλείας, στις 18 Μαΐου 2016.

Πρώτος (χρονικά) ξεκινά ο ΠΑΟΚ, που θα φιλοξενηθεί στο Αζερμπαϊτζάν από την έκπληξη της διοργάνωσης, Γκαμπάλα. Μια ομάδα άσημη, που έκανε ωστόσο τους πάντες να την υπολογίζουν μετά το επίτευγμά της να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ.

Μια επιτυχία που έκανε τον "Δικέφαλο" να εστιάσει ακόμη περισσότερο στο αποψινό παιχνίδι στο Μπακού, που ξεκινά στις 20:00. Αγωνιστικά, ο Ιγκόρ Τούντορ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λέοβατς, Τσίμιροτ, Αντώνη, Κάτσε και τον τιμωρημένο Σκόνδρα, ενώ στην άλλη συνάντηση του 3ου ομίλου η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί την Κράσνονταρ.

Στις 22:05 θα ξεκινήσει ο αγώνας του Αστέρα στην Τρίπολη με την έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Σπάρτα Πράγας. Οι Αρκάδες τα πήγαν περίφημα πέρυσι και φέτος θα ήθελαν να κάνουν το βήμα παραπάνω, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι αντίπαλοι με τους οποίους έχει κληρωθεί δεν είναι δα και μεγαθήρια, αφού αν εξαιρεθεί η Σάλκε (παίζει στην Κύπρο), που θεωρητικά είναι η καλύτερη ομάδα του 11ου ομίλου, Σπάρτα και ΑΠΟΕΛ μοιράζονται τις πιθανότητες με τον Αστέρα για μια θέση στην πρώτη δυάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις