Τούντορ: Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 20:20
UPD:20:22
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Κροάτης τεχνικός δήλωσε πως θέλει τη νίκη σε κάθε αγώνα, αλλά με σεβασμό στον αντίπαλο και ειδικά στον αυριανό, που έκανε πολλές υπερβάσεις για να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

A- A A+

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του παρά τις απουσίες τις θα είναι αξιόμαχη και ανταγωνιστική αύριο απέναντι στην Γκαμπάλα εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Κροάτης τεχνικός δήλωσε πως θέλει τη νίκη σε κάθε αγώνα, αλλά με σεβασμό στον αντίπαλο και ειδικά στον αυριανό, που έκανε πολλές υπερβάσεις για να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 

«Έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, άρα πρέπει να τη σεβαστούμε. Έχουμε αναλύσει την ομάδα αυτή, είναι σοβαρή και έχει ποιοτικούς παίκτες. Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Έχει γρήγορους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε οποιαδήποτε ομάδα» σχολίασε ο Τούντορ.

«Θέλουμε την νίκη σε όλα τα ματς. Με ενδιαφέρει να δω μια καλή εμφάνιση από την ομάδα μου και το αποτέλεσμα είναι συνέπεια της εμφάνισης αυτής. Έχω δει τα δύο ματς. Η Γκαμπάλα είναι δυνατή ομάδα, δεν θα είναι για εμάς ένα εύκολο ματς. Η πίεση είναι παντού, ακόμη και στην προπόνηση... Δεν είναι κάτι διαφορετικό επειδή η Γκαμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό» συνέχισε.

Για το αν θα παίξει αύριο ο Μπερμπάτοφ, απάντησε ότι «ήταν καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Θα δούμε αν παίξει αύριο. Είναι σίγουρο πως θα αρχίσει από τον πάγκο και στην πορεία θα δούμε το τι θα γίνει».

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος τόνισε πως «η Γκαμπάλα φαίνεται η πιο αδύνατη ομάδα στον όμιλο. Αλλά το πόσο δυνατός είσαι, πρέπει να το δείχνεις. Είδαμε τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα, το είδαμε αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει. Θέλουμε να πάρουμε την νίκη, στην Ευρώπη δεν υπάρχει εύκολο ματς».

Και ο διεθνής μέσος κατέληξε λέγοντας: «Εχουμε δει στιγμιότυπα, την έχουμε αναλύσει και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τη Γκαμπάλα. Οπότε το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει, να έχουμε τα στοιχεία που χρειάζονται. Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας η έκβαση του παιχνιδιού».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις