Βεργέτης: Έχουμε κι εμείς "μέταλλο"

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 20:29
UPD:20:34
INTIME SPORTS

«Συνήθως δεν μου αρέσει να χρίζω κάποιον φαβορί, όμως βάσει ονόματος, φανέλας και ευρωπαϊκής παρουσίας η Σπάρτα είναι το πιο βαρύ όνομα» τόνισε ο Βεργέτης.

A- A A+

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Έλληνας προπονητής χαρακτήρισε τους Τσέχους ομάδα με "βαρύ" όνομα, εκτίμησε ότι ο αγώνας θα κριθεί στο γκολ και υποσχέθηκε ότι οι Αρκάδες θα παλέψουν για το καλύτερο και στα έξι παιχνίδια του ομίλου.

«Συνήθως δεν μου αρέσει να χρίζω κάποιον φαβορί, όμως βάσει ονόματος, φανέλας και ευρωπαϊκής παρουσίας η Σπάρτα είναι το πιο βαρύ όνομα» τόνισε ο Βεργέτης.

«Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε πολύ σε αυτά τα έξι παιχνίδια του ομίλου. Γι΄αυτό παλέψαμε όλοι την προηγούμενη χρονιά, για να είμαστε ξανά στους ομίλους» συνέχισε.

«Σαφώς και υπάρχουν παίκτες επικίνδυνοι. Έχει πολύ καλούς επιθετικούς η Σπάρτα, όπως και μέσους οι οποίοι μπορούν να μεταβιβάσουν στους επιθετικούς αλλά και να τελειώσουν οι ίδιοι τις φάσεις» συμπλήρωσε.

Όσο για την εκτίμησή του; «Βλέποντας τη Σπάρτα και βλέποντας τα δικά μας παιχνίδια το παιχνίδι μάλλον θα εξαρτηθεί από ένα γκολ, αν δηλαδή "ανοίξει" ο ρυθμός ή όχι» είπε.

«Είναι φυσιολογικό μια ομάδα σαν την Σπάρτα να έρχεται για την νίκη και να είναι αυτή η φιλοδοξία της. Έχει όνομα, ιστορία, πρωταθλήματα Τσεχίας, έχει μέταλλο νικητή, αλλά αυτό το μέταλλο το έχει αποκτήσει και ο Αστέρας, γι΄ αυτό δεν μένει πεσμένος μετά από ήττα αυτό το έχει αποδείξει κιόλας όλα αυτά τα χρόνια και αυτό ελπίζουμε να συμβεί ξανά» ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις