Σκαριόλο: Ομάδα με ταλέντο και σπουδαίους παίκτες η Ελλάδα

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 23:24
UPD:23:30
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

«Είχαμε τον έλεγχο του ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και έξυπνα, αλλά η Ελλάδα επέστρεψε στο παιχνίδι σαν περήφανη ομάδα που είναι» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

A- A A+

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση με την Εθνική Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ μετά τη νίκη επί της Ελλάδας, υποκλίθηκε όμως στην ποιότητα, την αξία και το ταλέντο του ελληνικού συγκροτήματος.

«Παίξαμε απέναντι σε μια πραγματικά σκληρή και δυνατή ομάδα, με πολύ ταλέντο, σπουδαίους παίκτες και καλή οργάνωση. Είχαμε τον έλεγχο του ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και έξυπνα, αλλά η Ελλάδα επέστρεψε στο παιχνίδι σαν περήφανη ομάδα που είναι» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που αντιδράσαμε από τα τέλη της τρίτης περιόδου και στις αρχές της τέταρτης, χωρίς τον Γκασόλ στην πεντάδα. Είχαμε πολλή βοήθεια και από τα υπόλοιπα παιδιά. Καταφέραμε να πάρουμε μια καλή διαφορά και παρότι κάναμε κάποια ανόητα λάθη στο τέλος καταφέραμε να νικήσουμε. Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως παίξαμε πολύ έξυπνα» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις