Ζήσης: Να μη χάσουμε την ευκαιρία του προολυμπιακού

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 23:08
UPD:23:10
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

«Παίξαμε φοβισμένα και δεν βρεθήκαμε στο ρυθμό του αγώνα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο τρίτο δεκάλεπτο και τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολο όμως να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά γιατί έπρεπε ήδη να καλύψουμε μια μεγάλη διαφορά» υπογράμμισε ο Ζήσης.

A- A A+

"Όχι άλλα δάκρυα" ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ ο αρχηγός της, Νίκος Ζήσης. Ο έμπειρος γκαρντ οριοθέτησε τον επόμενο στόχο, που είναι η κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στο προολυμπιακό τουρνουά.

«Δυστυχώς, κάναμε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, πολύ παθητικό σε άμυνα και επίθεση. Παίξαμε φοβισμένα και δεν βρεθήκαμε στο ρυθμό του αγώνα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο τρίτο δεκάλεπτο και τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολο όμως να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά γιατί έπρεπε ήδη να καλύψουμε μια μεγάλη διαφορά» υπογράμμισε ο Ζήσης.

«Ήταν λίγο πιο τυχεροί και μοιραία ήρθε το αποτέλεσμα. Ήταν πολύ σημαντικό το διάστημα στο τέλος της τρίτης περιόδου και στις αρχές της τέταρτης. Ξέρουμε τον Ρέγες όπως και όλους τους Ισπανούς αλλά δεν θα μιλήσουμε για διαιτησία» συνέχισε.

«Ήταν κάποιες φάσεις που μπορούσαμε να χτίσουμε momentum, όμως πήραν τα ηνία και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολη μέρα, αλλά από εδώ και πέρα κοιτάμε το προολυμπιακό. Η ομάδα δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία» κατέληξε ο Ζήσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις